Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Vermiste jongen Weert ligt in nest

Geplaatst opdinsdag 16 januari 2018 - 11:57

* Slachtoffer fataal ongeluk Born is 81-jarige vrouw
* Oeps! Zanger The Editors verklapt optreden Pinkpop
* 'Politiemol beschadigde imago politie'

Politiemol besodemieterde collega's en beschadigde imago politie
"Verdachte Mark M. verklapte en verkwanselde jarenlang een karrenvracht aan politieinformatie." Zo begon de officier van justitie deze morgen in de zaak rondom de politiemol uit Weert. De 31-jarige M. en vier medeverdachten horen vanmiddag welke straffen er worden geëist. Volg de rechtszaak live in ons liveblog.

Oeps! Zanger The Editors verklapt optreden Pinkpop
De Britse indierockband The Editors treedt op op Pinkpop. De zanger van de band, Tom Smith, verklapte dit vanmorgen op Radio2 bij Gerard Ekdom en bevestigt het nieuws later nogmaals bij Domien Verschuuren op 3FM. De band betreedt het podium op zondag, vlak voor hekkensluiter Bruno Mars. Lees hier meer.

Slachtoffer fataal ongeluk Born is 81-jarige vrouw
De persoon die gisteravond omkwam bij een ongeluk in Born, is een 81-jarige vrouw uit Stein. Samen met haar 78-jarige man reed de vrouw tegen een spoorbrug op de Aldenhofweg. Haar man ligt nog met ernstig letsel in het ziekenhuis. Lees hier meer.

E-Sporter Roda houdt emoties niet in bedwang
Tom Heijnen, de E-Sporter van Roda JC, heeft het maar zwaar tijdens zijn wedstrijden. De online-voetbalcoach weet zijn emoties in de wedstrijd tegen FC Twente niet in bedwang te houden en vergelijkt zijn keeper onder andere met een 'ballenbak'. Lees hier meer.

Vermiste jongen Weert ligt in zijn nest
De politie en brandweer zijn vanmorgen uitgerukt voor een vermiste jongen die mogelijk in het water zou zijn gevallen. Zijn fiets werd namelijk naast de Zuid-Willemsvaart in Weert gevonden. Maar wat blijkt, de jongen lag gewoon in bed. Lees hier meer.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen