Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Vermiste jongen Weert ligt in nest

Geplaatst opdinsdag 16 januari 2018 - 11:57

* Slachtoffer fataal ongeluk Born is 81-jarige vrouw
* Oeps! Zanger The Editors verklapt optreden Pinkpop
* 'Politiemol beschadigde imago politie'

Politiemol besodemieterde collega's en beschadigde imago politie
"Verdachte Mark M. verklapte en verkwanselde jarenlang een karrenvracht aan politieinformatie." Zo begon de officier van justitie deze morgen in de zaak rondom de politiemol uit Weert. De 31-jarige M. en vier medeverdachten horen vanmiddag welke straffen er worden geëist. Volg de rechtszaak live in ons liveblog.

Oeps! Zanger The Editors verklapt optreden Pinkpop
De Britse indierockband The Editors treedt op op Pinkpop. De zanger van de band, Tom Smith, verklapte dit vanmorgen op Radio2 bij Gerard Ekdom en bevestigt het nieuws later nogmaals bij Domien Verschuuren op 3FM. De band betreedt het podium op zondag, vlak voor hekkensluiter Bruno Mars. Lees hier meer.

Slachtoffer fataal ongeluk Born is 81-jarige vrouw
De persoon die gisteravond omkwam bij een ongeluk in Born, is een 81-jarige vrouw uit Stein. Samen met haar 78-jarige man reed de vrouw tegen een spoorbrug op de Aldenhofweg. Haar man ligt nog met ernstig letsel in het ziekenhuis. Lees hier meer.

E-Sporter Roda houdt emoties niet in bedwang
Tom Heijnen, de E-Sporter van Roda JC, heeft het maar zwaar tijdens zijn wedstrijden. De online-voetbalcoach weet zijn emoties in de wedstrijd tegen FC Twente niet in bedwang te houden en vergelijkt zijn keeper onder andere met een 'ballenbak'. Lees hier meer.

Vermiste jongen Weert ligt in zijn nest
De politie en brandweer zijn vanmorgen uitgerukt voor een vermiste jongen die mogelijk in het water zou zijn gevallen. Zijn fiets werd namelijk naast de Zuid-Willemsvaart in Weert gevonden. Maar wat blijkt, de jongen lag gewoon in bed. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen