Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Veilig naar de dokter in coronatijd

Geplaatst opwoensdag 16 september 2020 - 11:56

Bedrijf ontruimd door brandende container, niet naar de Olympische Spelen maar wel een uitgebreid skatepark voor Candy Jacobs en GGD-campagne moet onduidelijkheden zorg wegnemen. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

RIVM onderzoekt rioolwater in heel Nederland op coronavirus
Het rioolwater wordt vanaf nu in heel Nederland wekelijks onderzocht op het coronavirus. Het RIVM peilt samen met de waterschappen op ruim 300 meetpunten bij rioolwaterzuiveringsinstallaties de hoeveelheid virusdeeltjes. Lees hier meer.

Container vat vlam: bedrijf ontruimd
Een bedrijf in Venlo is woensdagochtend ontruimd nadat een afvalpers in brand was gevlogen. De brandweer had het vuur snel onder controle. Lees hier meer.

Brand Venlo (16 sept 2020)_HD
Foto: Keistadnieuws

Elk nadeel heeft zijn voordeel, ook voor Candy Jacobs
De intelligente lockdown en de afgelasting van de Olympische Spelen in Tokio waren voor de Tegelse skateboardster Candy Jacobs (30) een geluk bij een ongeluk. Ze breidde haar skatepark in Venlo uit. "Ik wilde eigenlijk een ruimte voor kinderen bouwen zodat ik daar les kon geven, maar dit is volledig uit de hand gelopen", lacht Jacobs. Lees hier meer.

Candy Jacobs en Denise Smits_HD
Candy Jacobs (links) en Denise Smits
Foto: Instagram Candy Jacobs

Bestelbus belandt in voortuin na aanrijding met auto
Door een botsing tussen een bestelbus en een auto vanmorgen is de bestelbus in een voortuin in Venlo tot stilstand gekomen. De gevel van het huis is net niet geraakt. Lees hier meer.

Ongeval Venlo (16 sept 2020)_HD
Foto: Keistadnieuws

GGD-campagne moet onduidelijkheden zorg wegnemen
Met een nieuwe campagne wil GGD Zuid-Limburg de onduidelijkheden over de zorg weghalen. Bijvoorbeeld dat het ondanks het rondwarende coronavirus veilig is om naar de huisarts te gaan. In totaal doen 25 zorginstanties mee. Lees hier meer.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen