Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Van Helvert wil scepter gaan zwaaien bij CDA

Geplaatst opdonderdag 25 juni 2020 - 12:00

Martijn van Helvert denkt dat hij een goede kans maakt op het CDA-lijsttrekkerschap, een man zat onterecht vast na een dollemansrit en Lionel Richie keert volgend jaar terug naar Bospop. Dit en meer in de 1Lunch.

Van Helvert: 'Ik denk dat ik een goede kans maak'
Martijn van Helvert uit Sittard denkt dat hij een goede kans maakt op het lijsttrekkerschap van het CDA. Mocht de Limburger als lijsttrekker worden gekozen blijft hij actief in de Tweede Kamer. Lees hier meer.

Plofkraak mislukt op steenworp van Sittard
Zonder buit, maar met achterlating van een geforceerde deur en een beschadigde geldautomaat, zijn vier mannen er vanmorgen vroeg vandoor gegaan na een mislukte plofkraak in Tudderen. De getroffen Volksbank ligt op een steenworp van de grens. De afgelopen maanden kwam het vaker voor dat geldautomaten vlak over de Limburgse grens bezocht worden door plofkrakers. Lees hier meer.

Plofkraak Tudderen 25 jun 2020
Foto: Track'88

Man onterecht vast na dollemansrit: andere man gearresteerd
Een dollemansrit in Heerlen krijgt een bijzonder staartje. Afgelopen week werd de vermoedelijke bestuurder van de auto die een dubbel ongeluk veroorzaakte gearresteerd, maar hij is vrijgelaten. Lees hier meer.

Auto in brand gestoken in Weert
Opzet lijkt opnieuw de oorzaak te zijn van een autobrand, afgelopen nacht in Weert. Op een parkeerplaats ging een Volkswagen Golf in vlammen op. Het is niet de eerste keer dat in Weert een auto in brand werd gestoken: het afgelopen jaar telden we al zeker 5 gevallen. Lees hier meer.

Autobrand Weert 25 jun 2020
Foto: Weertdegekste

Lionel Richie komt volgend jaar terug voor jubileum Bospop
Bospop is erin geslaagd om ook Lionel Richie volgend jaar naar Weert te halen voor de jubileumeditie. Eerder werden de headliners Sting en Kensington al vastgelegd voor volgend jaar. Lees hier meer.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen