Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Van Helvert wil scepter gaan zwaaien bij CDA

Geplaatst opdonderdag 25 juni 2020 - 12:00

Martijn van Helvert denkt dat hij een goede kans maakt op het CDA-lijsttrekkerschap, een man zat onterecht vast na een dollemansrit en Lionel Richie keert volgend jaar terug naar Bospop. Dit en meer in de 1Lunch.

Van Helvert: 'Ik denk dat ik een goede kans maak'
Martijn van Helvert uit Sittard denkt dat hij een goede kans maakt op het lijsttrekkerschap van het CDA. Mocht de Limburger als lijsttrekker worden gekozen blijft hij actief in de Tweede Kamer. Lees hier meer.

Plofkraak mislukt op steenworp van Sittard
Zonder buit, maar met achterlating van een geforceerde deur en een beschadigde geldautomaat, zijn vier mannen er vanmorgen vroeg vandoor gegaan na een mislukte plofkraak in Tudderen. De getroffen Volksbank ligt op een steenworp van de grens. De afgelopen maanden kwam het vaker voor dat geldautomaten vlak over de Limburgse grens bezocht worden door plofkrakers. Lees hier meer.

Plofkraak Tudderen 25 jun 2020
Foto: Track'88

Man onterecht vast na dollemansrit: andere man gearresteerd
Een dollemansrit in Heerlen krijgt een bijzonder staartje. Afgelopen week werd de vermoedelijke bestuurder van de auto die een dubbel ongeluk veroorzaakte gearresteerd, maar hij is vrijgelaten. Lees hier meer.

Auto in brand gestoken in Weert
Opzet lijkt opnieuw de oorzaak te zijn van een autobrand, afgelopen nacht in Weert. Op een parkeerplaats ging een Volkswagen Golf in vlammen op. Het is niet de eerste keer dat in Weert een auto in brand werd gestoken: het afgelopen jaar telden we al zeker 5 gevallen. Lees hier meer.

Autobrand Weert 25 jun 2020
Foto: Weertdegekste

Lionel Richie komt volgend jaar terug voor jubileum Bospop
Bospop is erin geslaagd om ook Lionel Richie volgend jaar naar Weert te halen voor de jubileumeditie. Eerder werden de headliners Sting en Kensington al vastgelegd voor volgend jaar. Lees hier meer.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen