Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Van Helvert wil scepter gaan zwaaien bij CDA

Geplaatst opdonderdag 25 juni 2020 - 12:00

Martijn van Helvert denkt dat hij een goede kans maakt op het CDA-lijsttrekkerschap, een man zat onterecht vast na een dollemansrit en Lionel Richie keert volgend jaar terug naar Bospop. Dit en meer in de 1Lunch.

Van Helvert: 'Ik denk dat ik een goede kans maak'
Martijn van Helvert uit Sittard denkt dat hij een goede kans maakt op het lijsttrekkerschap van het CDA. Mocht de Limburger als lijsttrekker worden gekozen blijft hij actief in de Tweede Kamer. Lees hier meer.

Plofkraak mislukt op steenworp van Sittard
Zonder buit, maar met achterlating van een geforceerde deur en een beschadigde geldautomaat, zijn vier mannen er vanmorgen vroeg vandoor gegaan na een mislukte plofkraak in Tudderen. De getroffen Volksbank ligt op een steenworp van de grens. De afgelopen maanden kwam het vaker voor dat geldautomaten vlak over de Limburgse grens bezocht worden door plofkrakers. Lees hier meer.

Plofkraak Tudderen 25 jun 2020
Foto: Track'88

Man onterecht vast na dollemansrit: andere man gearresteerd
Een dollemansrit in Heerlen krijgt een bijzonder staartje. Afgelopen week werd de vermoedelijke bestuurder van de auto die een dubbel ongeluk veroorzaakte gearresteerd, maar hij is vrijgelaten. Lees hier meer.

Auto in brand gestoken in Weert
Opzet lijkt opnieuw de oorzaak te zijn van een autobrand, afgelopen nacht in Weert. Op een parkeerplaats ging een Volkswagen Golf in vlammen op. Het is niet de eerste keer dat in Weert een auto in brand werd gestoken: het afgelopen jaar telden we al zeker 5 gevallen. Lees hier meer.

Autobrand Weert 25 jun 2020
Foto: Weertdegekste

Lionel Richie komt volgend jaar terug voor jubileum Bospop
Bospop is erin geslaagd om ook Lionel Richie volgend jaar naar Weert te halen voor de jubileumeditie. Eerder werden de headliners Sting en Kensington al vastgelegd voor volgend jaar. Lees hier meer.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen