Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Urenlange verkeershinder door gekantelde truck

Geplaatst opwoensdag 20 februari 2019 - 11:55

* Visboer vreesde voor verwoestende brand
* Neverland krijgt camping
* Belgische band verklapt optreden Pinkpop

Advocaat slachtoffers Pinkpopdrama: 'Vervolging logisch'
Nino Pennino, de advocaat van de slachtoffers die vorig jaar door een bestelbus werden aangereden bij Pinkpop, staat er niet van te kijken dat de verdachte toch wordt vervolgd. "Op zich geen verrassing", aldus de raadsman. Lees hier meer.

Foto: Frank Moonen

Bazart verklapt optreden Pinkpop
De Belgische band Bazart komt deze festivalzomer naar de jubileumeditie van Pinkpop. Zanger Mathieu Terryn versprak zich woensdagochtend in gesprek met Veronica-deejay Giel Beelen. Lees hier meer.

Hinder op A73 door gekantelde truck
Op de A73 in noordelijke richting is woensdagochtend tussen Belfeld en Venlo-West bij knooppunt Zaarderheiken een vrachtwagen gekanteld. Weggebruikers moesten rekening houden met de nodige vertraging. Lees hier meer.

Neverland krijgt een camping
Bezoekers van Neverland in Landgraaf hoeven niet meer naar huis. Het dancefestival krijgt namelijk een eigen camping naast het Megaland-terrein. Van 12 juli tot en met 15 juli kunnen festivalgangers hun tent pal naast het festivalterrein opzetten. Ook is het mogelijk om een tent te huren. Lees hier meer.

Foto: Wesley van Bree

Visboer vreesde voor verwoestende brand
Even leek ook vishandelaar Huub Rutten slachtoffer te worden van de verwoestende brand die dinsdagavond woedde op de Steenweg in Tegelen. Zijn panden bleven echter vrij van ellende. Volgens Rutten stond de wind goed. Ondertussen is de politie bezig met technisch onderzoek. Lees hier meer.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen