Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Twan Huys kan kijker niet boeien

Geplaatst opdinsdag 23 oktober 2018 - 11:58

* Club Palladio wordt nieuw leven in geblazen
* Zuurstofapparaat vat vlam in hospice
* Max Verstappen denkt nu meer na

Jeugd kan weer los in de voormalige disco Palladio
De failliete Club Palladio in Helden gaat verder onder een nieuwe naam. De uitgaansgelegenheid wordt eerst nog verbouwd. De voetjes kunnen er naar verwachting in januari 2019 weer van de vloer. Lees hier meer.

Foto: iStock

Max Verstappen denkt nu meer na
Jos Verstappen is na de prestaties van zijn zoon op het circuit van Austin in Amerika trots. Volgens hem maakt Max de nodige stappen dit seizoen. "Hij is ook wel gegroeid dit seizoen", zegt hij. Lees hier meer.

Zuurstofapparaat vliegt in brand in hospice
Bewoners van een zorgcentrum in Brunssum hadden een onrustige nacht. Verschillende bewoners moesten afgelopen nacht even geëvacueerd worden, omdat een zuurstofapparaat vlam had gevat. Lees hier meer.

Foto: Istock

Man (81) overleden na eenzijdig ongeval in Duitsland
De automobilist uit Mook is overleden nadat hij achter het stuur onwel zou zijn geworden. Hij raakte met zijn voertuig net over de grens een hek. De auto belandde door die knal op de zijkant. In het voertuig zat nog een bijrijder, maar die raakte niet gewond. Lees hier meer.

Weer dieptepunt kijkcijfers RTL Late Night
De kijkcijfers van het praatprogramma van Twan Huys zijn niet bepaald om over naar huis te schrijven. Gisteravond keken maar 188.000 kijkers naar RTL Late Night. Hiermee is opnieuw een laagterecord bereikt. De Sevenumse presentator lijkt de kijker nog steeds niet te boeien. Lees hier meer.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen