Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Traumahelikopters de lucht in om zware ongevallen

Geplaatst opdinsdag 19 november 2019 - 12:01

Politie massaal op de been bij Zuid-Limburgse voetbalderby, Opsporing Verzocht probeert Limburgse zaken op te lossen en traumahelikopters naar Reuver en Venlo. Dit en meer in de 1Lunch:

Limburg in de spotlight bij Opsporing Verzocht
Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt vanavond aandacht aan twee Limburgse zaken. Zo wordt de hulp van het publiek ingeroepen bij een onopgeloste zaak in Maastricht, waar bij een woningoverval een bewoner met een vuurwapen werd bedreigd. Ook komt een poging tot scooterdiefstal in Sittard aan bod. Lees hier meer.

MVV en Roda kloppen eredivisie wat betreft politie-inzet
Voetbaltechnisch loopt het allemaal niet op rolletjes bij de Limburgse clubs in de Keuken Kampioen Divisie, maar MVV Maastricht en Roda JC Kerkrade staan wel aan kop van de ranglijst als het gaat om politie-inzet: bij geen enkele wedstrijd in het Nederlands betaald voetbal waren afgelopen seizoen zoveel politie-inzeturen nodig als bij de onderlinge derby in Maastricht. Lees hier meer.

Derby MVV - Roda JC (18 november 2018)
Foto: Publiciteitvisie.nl

Jonge fietser gewond bij ernstige aanrijding
Reuver is vanochtend opgeschrikt door een ernstig verkeersongeval. Bij een aanrijding met een auto raakte een 16-jarige fietser dusdanig gewond, dat er een traumahelikopter werd opgetrommeld om het slachtoffer naar het ziekenhuis te brengen. De automobilist wordt verhoord. Lees hier meer.

Busje rijdt van talud, inzittende gewond
Een andere traumahelikopter zette vanochtend koers richting Venlo, want ook daar ging het mis. Een busje reed daar van het talud bij de oprit richting de A67. Een inzittende van het voertuig raakte daarbij ernstig gewond. De wegen in de directe omgeving van het ongeval zijn dicht. Lees hier meer.

Ongeval A67 Venlo (19 nov 2019)
Foto: Track '88

Bedreiging bij hotel in Maastricht
De politie heeft in Maastricht iemand gearresteerd die ervan wordt verdacht verantwoordelijk te zijn voor een bedreiging. Dat gebeurde gisteravond laat bij een hotel in de binnenstad, aan de Sint Maartenslaan. Het is nog onduidelijk wat de verdachte precies van plan was. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen