Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Tractor rijdt woning binnen

Geplaatst opmaandag 5 augustus 2019 - 12:00

Brandweer rukt uit voor barbecueënde zwerver, Kerkrade onderzoekt mysterieus gat naast kasteel Erenstein en Toverland boekt winst ondanks miljoenenschuld. Dit en meer, vandaag in onze 1Lunch.

Nieuw station Heerlen na 7 jaar geopend
Na zeven jaar nieuwbouw en verbouwen is maandagmorgen het centraal station van Heerlen weer open gegaan voor publiek. De eerste bezoekers waren enthousiast over de uitstraling, maar er werd ook geklaagd. Waarover? Lees hier meer.

Foto: L1 (Guus Benders)

Brandweer rukt uit voor barbecueënde zwerver
De brandweer in Sittard is zondagavond uitgerukt voor een vuurtje. Een zwerver het vuur had aangestoken om te kunnen barbecueën. Lees hier meer.

Kerkrade onderzoekt mysterieus gat naast kasteel Erenstein
Er worden boringen gedaan om te kijken hoe de gesteldheid van de bodem is en wat een mogelijke oorzaak kan zijn van het metersdiepe gat op het terrein naast het kasteel. In het verleden werd er in de buurt steenkool gewonnen en dat zou wel eens mee kunnen spelen. Lees hier meer.

Foto: Track '88

Ondanks miljoenenschuld toch winst pretpark Toverland
Attractiepark Toverland in Sevenum heeft vorig jaar een nettowinst van bijna 730.000 euro geboekt. Daar tegenover staat wel een schuld van 46,8 miljoen euro. Lees hier meer.

Tractor met aanhangwagen rijdt woning binnen
Een tractor met aanhanger is maandagmiddag in Meijel een woning binnen gereden. Vermoedelijk moest de bestuurder van de tractor uitwijken toen hij linksaf wilde slaan. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen