Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Tieners steken boerderij in de fik

Geplaatst opdinsdag 16 juli 2019 - 11:54

Een hittegolf in het vooruitzicht, twee lichamen gevonden op straat en kwart Limburgers wel eens verhuisd vanwege burenruzie. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Twee lichamen gevonden op straat
In Limburg werden vanmorgen twee doden gevonden. Eerst werd er in Roermond een lichaam op straat gevonden. Het stoffelijk overschot lag op de Lindelaan, vlakbij een appartementencomplex. Tegen de middag werd ook melding gemaakt van een dode in Well. Lees hier meer.

Dode lichaam stoffelijk overschot Lindelaan Roermond (15 juli 2019)
Op de Lindelaan in Roermond werd dinsdagmorgen een lichaam gevonden.
Fer Traugott

Dronken vandalen vernielen kermisattracties
Kermisexploitanten kwamen gisteren van een koude kermis thuis toen ze ontdekten dat attracties waren vernield en spullen waren gestolen. Om die reden is besloten om de kermis in Meterik een dag in te korten. De dronken vernielers meldden zich na een oproep op Facebook. Lees hier meer.

Kwart Limburgers wel eens verhuisd vanwege burenruzie
Limburgers hebben blijkbaar vaker een reden om te verhuizen vanwege de buren dan andere Nederlanders. Een op de vier Limburgers is wel eens verhuisd omdat ze het aan de stok hadden met de buren. Volgens de onderzoekers lopen Limburgers daarmee een beetje uit de pas. Lees hier meer.

Huizen woningen
iStock

Er is een hittegolf in het vooruitzicht
Het lijkt nu meer herfst dan zomer, maar dat gaat snel veranderen. Morgen wordt het al iets warmer en het kwik zal zaterdag zelfs stijgen tot 30 graden. Ook voor volgende week ziet het er al goed uit en is zelfs een hittegolf mogelijk. Lees hier meer.

Tieners steken boerderij in de fik
Twee tieners en een twintiger hebben een brand op hun geweten. Ze staken maandagavond een boerderij in Panningen in de fik. Een man (20) uit de gemeente Peel en Maas werd al meteen na de brand opgepakt. Hij had brandwonden. Lees hier meer.

Brand boerderij Zelen Panningen (15 juli 2019)
112Venlonieuws
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen