Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Star Wars-fans onder een dekentje in de bios

Geplaatst opwoensdag 13 december 2017 - 11:59

* Limburgers vechten om Edison-prijs
* Tip stromen binnen over pakketten met zwaar vuurwerk
* Duits tolplan kost grensstreek miljoenen

Dikke pech: de sluiproutes rond de A2 gaan dicht
Als je dacht een lekkere sluiproute te hebben om de dagelijkse file op de A2 tussen Weert en Eindhoven te mijden, dan heb je binnenkort pech. De gemeente Cranendonck, net over de provinciegrens bij Weert, is al die Limburgse filemijders zat. En dus gaan de vaste sluiproutes binnenkort op slot. Lees hier verder.

Tientallen tips over man met levensgevaarlijk vuurwerk
De tips stromen binnen over de man die pakketten met levensgevaarlijk vuurwerk verstuurt vanuit Noord-Limburg. Onder meer bij een supermarkt in Belfeld dropte hij de pakketten. Na een oproep in Opsporing Verzocht zijn er al zeventig tips binnengekomen bij de politie. Lees hier verder.

Limburgers vechten om de Edison
De kans is groot dat de Edison 2018 voor beste danceact naar een Limburgse artiest gaat. Twee Limburgse acts gaan de concurrentie met elkaar aan om de felbegeerde prijs. Venlonaar Jim Taihuttu (Yellow Claw) en het Maastrichtse duo Lucas & Steve zijn genomineerd. Lees hier verder.

Ontbijtje én Star Wars-marathon in de bios
Een vroeg ontbijtje voor Star Wars-fans in Kerkrade. Vanochtend ging de nieuwe film The Last Jedi wereldwijd in première. In de Vue-bioscoop werd een goede bodem gelegd. Met een ontbijt én een heuse Star Wars-marathon. Lees hier verder.

Video: L1

Duits tolplan kost grensstreek miljoenen
Het Duitse plan om tolheffing voor personenwagens in te voeren, kost Nederlandse automobilisten jaarlijks tussen de 60 en 100 miljoen euro. Vooral de grensstreek zou worden getroffen. Van de kosten van de tol zou 40 procent voor rekening komen van bewoners en bedrijven in deze streek. Lees hier verder.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen