Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Spaghetti-eetfestijn zonder handen

Geplaatst opwoensdag 11 juli 2018 - 11:54

​* Slot op deur van hennepwoning
* Bospop klaar voor zomerhitte
* Minder faillissementen

Slot op deur van hennepwoning
Drie maanden zal er een dik slot hangen aan een huis in Susteren. Daar werd begin juni een hennepkwekerij gevonden. De eigenaar van het pand kreeg toen zelf al handboeien om. Voorlopig zal die dus ook niet de woning in kunnen. Lees hier meer.

Foto: Gemeente Echt-Susteren

Bospop klaar voor zomerhitte
Na een kille dinsdag staat ons komende dagen weer zomers weer te wachten. Dat hebben ze zich bij Bospop ook gerealiseerd. Daarom komt er extra schaduw op de festivalwei in Weert, en zijn er extra koelkasten besteld om alle drankjes koud te houden. Lees hier meer.

Foto: 1Limburg/L1

Minder faillissementen
Dat het economisch voor de wind gaat, merken ze ook bij de rechtbank. Daar werden afgelopen maand maar 12 faillissementen uitgesproken. In mei gingen in Limburg nog 20 bedrijven failliet. Lees hier meer.

Foto: Thinkstock

​Spaghettislierten rap naar binnen slurpen
In Heerlen zou vanavond zomaar de bekende scène uit Lady en de Vagebond kunnen ontstaan. Spaghettiliefhebbers kunnen namelijk meedoen aan een eetwedstrijd. Er wordt wel wat behendigheid gevraagd, want handen en bestek mogen niet gebruikt worden. Lees hier meer.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen