Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Sorry voor schoten op schoonmaakster

Geplaatst opwoensdag 30 mei 2018 - 11:58

* Balkon aan gruzelementen gereden
* Cultuuraanbod Maastricht dik voor elkaar
* Klusser valt van ladder

Balkon aan gruzelementen gereden
Buiten zitten zal voor een bewoner van een appartement in Herten even niet gaan. Vanmorgen reed een vrachtwagen het balkon aan gruzelementen. Dat gebeurde op de Groene Kruisstraat toen de chauffeur probeerde te keren. Lees hier meer.

Foto: Track '88

Tweetal midden in de nacht uit Maas gevist
In het holst van de nacht van dinsdag op woensdag hebben politie en brandweer twee personen uit een benarde positie moeten bevrijden: één van de twee was door nog onbekende oorzaak in de Maas in Maastricht beland, waarna de ander er achteraan was gesprongen om te hulp te schieten. De brandweer plukte de twee uiteindelijk bij de Sint Servaasbrug uit het water. Ze verkeren – wonderwel – in goede gezondheid. Lees hier meer.

Cultuuraanbod Maastricht dik voor elkaar
Cultuursnuivers komen goed aan hun trekken in Maastricht. De provinciehoofdstad is namelijk één van de koplopers op cultureel gebied. Alleen Amsterdam moet het voor zich dulden. Atlas voor Gemeenten zocht uit hoe het cultuuraanbod in de categorieën podiumkunsten, erfgoed, beeldende kunst, letteren en film in de verschillende Nederlandse steden. Lees hier meer.

Danceclub Complex, aan de Griend in Maastricht.

Klusser valt van ladder
In Stramproy is vanochtend een man van een ladder gevallen. Hij was aan het klussen aan zijn woning, toen hij opeens een flinke smak maakte en zwaargewond raakte. Er werd een traumahelikopter opgeroepen, maar omdat deze een tijdje nodig had om ter plaatse te komen is de man in een ambulance getild. Lees hier meer.

Sorry voor schoten op schoonmaakster
Een 51-jarige man uit Kelpen-Oler heeft spijt van het neerschieten van een schoonmaakster. De verdachte bekende zijn daad in een pro-formazitting. Hij schoot in februari zijn tenslotte eigen 53-jarige vrouw neer in een vakantiewoning bij Vijlen. De twee zouden in scheiding liggen. Lees hier meer.

Foto: Etienne Zeegers
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen