Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Sorry voor schoten op schoonmaakster

Geplaatst opwoensdag 30 mei 2018 - 11:58

* Balkon aan gruzelementen gereden
* Cultuuraanbod Maastricht dik voor elkaar
* Klusser valt van ladder

Balkon aan gruzelementen gereden
Buiten zitten zal voor een bewoner van een appartement in Herten even niet gaan. Vanmorgen reed een vrachtwagen het balkon aan gruzelementen. Dat gebeurde op de Groene Kruisstraat toen de chauffeur probeerde te keren. Lees hier meer.

Foto: Track '88

Tweetal midden in de nacht uit Maas gevist
In het holst van de nacht van dinsdag op woensdag hebben politie en brandweer twee personen uit een benarde positie moeten bevrijden: één van de twee was door nog onbekende oorzaak in de Maas in Maastricht beland, waarna de ander er achteraan was gesprongen om te hulp te schieten. De brandweer plukte de twee uiteindelijk bij de Sint Servaasbrug uit het water. Ze verkeren – wonderwel – in goede gezondheid. Lees hier meer.

Cultuuraanbod Maastricht dik voor elkaar
Cultuursnuivers komen goed aan hun trekken in Maastricht. De provinciehoofdstad is namelijk één van de koplopers op cultureel gebied. Alleen Amsterdam moet het voor zich dulden. Atlas voor Gemeenten zocht uit hoe het cultuuraanbod in de categorieën podiumkunsten, erfgoed, beeldende kunst, letteren en film in de verschillende Nederlandse steden. Lees hier meer.

Danceclub Complex, aan de Griend in Maastricht.

Klusser valt van ladder
In Stramproy is vanochtend een man van een ladder gevallen. Hij was aan het klussen aan zijn woning, toen hij opeens een flinke smak maakte en zwaargewond raakte. Er werd een traumahelikopter opgeroepen, maar omdat deze een tijdje nodig had om ter plaatse te komen is de man in een ambulance getild. Lees hier meer.

Sorry voor schoten op schoonmaakster
Een 51-jarige man uit Kelpen-Oler heeft spijt van het neerschieten van een schoonmaakster. De verdachte bekende zijn daad in een pro-formazitting. Hij schoot in februari zijn tenslotte eigen 53-jarige vrouw neer in een vakantiewoning bij Vijlen. De twee zouden in scheiding liggen. Lees hier meer.

Foto: Etienne Zeegers
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen