Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Snelweg bedolven onder varkenshuiden

Geplaatst opmaandag 13 januari 2020 - 12:01

Varkenshuiden bedekken een snelweg, op twee plaatsen werd vanochtend een lichaam gevonden en justitie gaat in hoger beroep in de zaak Köksal. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Mogelijk stappen na ticketdebacle LVK
De organisatie van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkours overweegt stappen tegen Ticketmaster. Afgelopen zaterdag verkocht die site veel meer toegangsbewijzen voor het carnavalsliedjesfestijn, dan dat er plaats was. En het is niet de eerste keer dat het LVK met zo’n ticketdebacle wordt geconfronteerd. Lees hier meer…

Twee doden gevonden
Zowel in Venray als in Venlo heeft de politie vandaag een lichaam gevonden. In Venray werd rond 3:00 uur in een woning het levenloze lichaam van een man gevonden. Enkele uren later werd in Venlo ook een lichaam gevonden. In beide gevallen doet de politie onderzoek om er achter te komen of de personen door een misdrijf om het leven zijn gekomen. Lees meer over Venray en Venlo.

Video: SK Media

Noah en Emma populairste namen
Kersverse ouders kozen vorig jaar het vaakst voor Noah als naam voor hun zoon en Emma voor hun dochter. Voor jongens waren ook de namen Daan en Levi populair. Bij meisjes scoren Mila en Saar hoog. Tot en met november werden er bijna 8.000 baby's geboren in Limburg. Bekijk hier hoe vaak jouw naam vorig jaar werd gekozen.

Varkenshuiden bedekken snelweg
Op de A67 heeft een vrachtwagen zijn lading verloren. Er zijn heel veel varkenshuiden op het wegdek terechtgekomen. Ze liggen bezaaid over een rijstrook tussen Velden en knooppunt Zaarderheiken. Rijkswaterstaat verwacht dat het opruimen van deze bijzondere lading wel even zal duren. Lees hier meer...

Varkenshuiden op A67 (13 jan 2019)
Foto: Roy Bouten/Twitter

Justitie in beroep in zaak-Köksal
Er komt een hoger beroep tegen de twee mannen die verantwoordelijk zijn voor de dood van Ömer Köksal in Blerick. De twee daders werden onlangs tot 12 en 14 jaar veroordeeld voor doodslag, maar volgens het de nabestaanden van het slachtoffer en het Openbaar Ministerie was er toch echt sprake van moord. Lees hier meer…

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen