Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Schietpartij, sinkhole en dodelijke ongevallen

Geplaatst opvrijdag 14 september 2018 - 12:17

* Schietpartij op school Roermond
* Vrouw zakt door trottoir in Merkelbeek
* Twee dodelijke ongevallen in één nacht

Schietpartij op school Roermond
Groot alarm op een school in Roermond. Een zestienjarige leerling liep met een tas vol wapens de school binnen, en loste volgens de politie ook twee schoten. Niemand raakte gewond, de jongen is aangehouden.
Lees meer...

Vrouw zakt door trottoir in Merkelbeek
Het klinkt als een nachtmerrie: de grond onder je voeten letterlijk weg voelen zakken. Een oudere vrouw in Merkelbeek overkwam vanmorgen precies dat.
Lees meer...

Foto: Google Maps/WhatsApp 1Limburg

Trieste nacht in het verkeer
Limburg werd vannacht opgeschrikt door twee tragische verkeersongelukken met dodelijke afloop. Op de A73 bij Swalmen kwam een trucker om het leven na een botsing met een pijlwagen, bij Puth verongelukte een automobilist tegen een boom.

Alle Funsen verzamelen
Na het zelfverklaard succes van de eerste Wereld Funs Dag twee jaar geleden, is het dit weekend opnieuw raak in Venlo. Mensen en dieren met de naam Funs komen tezamen om hun zeldzame naam te vieren
Lees meer...

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen