Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Schietpartij, sinkhole en dodelijke ongevallen

Geplaatst opvrijdag 14 september 2018 - 12:17

* Schietpartij op school Roermond
* Vrouw zakt door trottoir in Merkelbeek
* Twee dodelijke ongevallen in één nacht

Schietpartij op school Roermond
Groot alarm op een school in Roermond. Een zestienjarige leerling liep met een tas vol wapens de school binnen, en loste volgens de politie ook twee schoten. Niemand raakte gewond, de jongen is aangehouden.
Lees meer...

Vrouw zakt door trottoir in Merkelbeek
Het klinkt als een nachtmerrie: de grond onder je voeten letterlijk weg voelen zakken. Een oudere vrouw in Merkelbeek overkwam vanmorgen precies dat.
Lees meer...

Foto: Google Maps/WhatsApp 1Limburg

Trieste nacht in het verkeer
Limburg werd vannacht opgeschrikt door twee tragische verkeersongelukken met dodelijke afloop. Op de A73 bij Swalmen kwam een trucker om het leven na een botsing met een pijlwagen, bij Puth verongelukte een automobilist tegen een boom.

Alle Funsen verzamelen
Na het zelfverklaard succes van de eerste Wereld Funs Dag twee jaar geleden, is het dit weekend opnieuw raak in Venlo. Mensen en dieren met de naam Funs komen tezamen om hun zeldzame naam te vieren
Lees meer...

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
50 jaar Thielen - De ogen van de meester

In het Limburgs Museum is tot en met 5 mei 2019 de unieke overzichtstentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' te zien. Evert Thielen (Venlo, 1954) maakt kunst die je overrompelt: gigantische schilderijen waar jarenlang aan is gewerkt. Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde kunstenaar op één plek te zien.

Ontdek hier de tentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester'
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen