Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Satudarah-top niet op vrije voeten

Geplaatst opdonderdag 12 oktober 2017 - 11:58

* Maastrichtse Satudarah-baas blijft achter de tralies
* Kopstuk Mocro-oorlog doelwit mislukte bevrijdingsactie
* Brandweerpyromaan in hoger beroep tegen celstraf

Satudarah-baas komt voorlopig niet vrij
De uit Maastricht afkomstige Paul M. en twee andere bestuursleden van motorclub Satudarah kunnen nog zeker 45 dagen worden vastgehouden. De drie werden vorige maand opgepakt op verdenking van deelname aan een criminele organisatie die zich bezighoudt met afpersing, geweld, wapenbezit en drugshandel. Lees hier meer.

Video: Fer Traugott/L1

Kopstuk Mocro-oorlog doelwit mislukte bevrijdingsactie
Handlangers van de in Roermond opgesloten Benaouf A. wilden woensdag een helikopter gebruiken om hem te bevrijden. A. is een kopstuk in de Mocro-oorlog, een bloedige strijd tussen criminelen in Amsterdam. De politie wist de ontsnapping te verijdelen. Hierbij werd in Roosteren een man doodgeschoten na een wilde achtervolging. Lees hier meer.

Foto: iStock

Brandweerpyromaan in hoger beroep tegen celstraf
De veroordeelde Kevin H. uit Schinveld gaat in hoger beroep tegen de celstraf van anderhalf jaar die hij twee weken geleden kreeg. Samen met twee anderen zou H. zich hebben schuldig gemaakt aan meerdere brandstichtingen in 2014. Branden die hij als lid van de vrijwillige brandweer zelf mocht blussen. Lees hier meer.

Gewonde bij gewelddadige beroving
Afgelopen maandag is een wandelaar in Hoensbroek slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving. De politie maakte dit vandaag pas bekend. Het slachtoffer liep onder meer een gebroken sleutelbeen op. Lees hier meer.

Foto: Istock

Voor vlaai naar Stramproy
Wat de Limburgse vlaaikeuring betreft is de lekkerste vlaai dit jaar opnieuw te vinden in Stramproy. Bakker Joost Snijders is voor de tweede keer uitgeroepen tot beste vlaaienbakker. En dan moeten we van de jury vooral de appel- en de linzenvlaai proeven. Lees hier meer

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Advertentie
Deel dit bericht via
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Uit eigen keuken
1Limburg verkiezingen
Uitgelicht
Volg de gemeenteraadsverkiezingen op 1Limburg en L1

Op 21 maart gaan 30 van de 33 Limburgse gemeenten naar de stembus. In deze rubriek vind je het laatste verkiezingsnieuws uit de provincie.

Verkiezingsrubriek
1Limburg De A2 tunnel
Uitgelicht
Stuur ons je foto’s van het A2-project

Het stadsbeeld rond de A2 in Maastricht is door de aanleg van de A2-tunnel ingrijpend veranderd. We zijn op zoek naar foto's van de A2 en het omliggende gebied in Maastricht vóór, tijdens en na het project.

Upload je foto's
1Limburg Groene Loper Bezoek Koning Willem-Alexander
Uitgelicht
De koning bezoekt de A2-tunnels in Maastricht

Op 29 maart brengt koning Willem-Alexander een bezoek aan de Groene Loper in Maastricht.
Volg 1Limburg en L1 voor alle informatie rondom dit bezoek.

Bekijk de rubriek
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen