Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Roermondenaar aan de dood ontsnapt

Geplaatst opmaandag 18 november 2019 - 11:58

Kerkradenaren beklagen zich het vaakst over geluidsoverlast, Roermondenaar Samir H. is aan de dood ontsnapt en Heerlenaar overleden bij steekpartij. Dit en meer in de 1Lunch:

'Caloh Wagoh plande liquidatie in Roermond'
Roermondenaar Samir H. is aan de dood ontsnapt. Motorclub Caloh Wagoh plande volgens justitie een aanslag op zijn leven, maar die liquidatiepoging viel in het water. Lees hier meer.

Caloh Wagoh (18 dec 2019)
Foto: Instagram / Caloh Wagoh Main Triad MC

Geen rust: Kerkradenaren klagen over geluidsoverlast
Inwoners van Kerkrade blijken de grootste geluidsoverlastklagers. In geen enkele Limburgse gemeente wordt relatief gezien zo vaak melding gemaakt van luidruchtige buren, lawaai van hangjongeren of ander storend geluid. Lees hier meer.

Opnieuw Albanees opgepakt in groot drugsdossier
De politie heeft een nieuwe verdachte aangehouden in het omvangrijke Geleense drugsdossier, waarin Albanezen de hoofdrol spelen. Ook deze verdachte komt uit Albanië. Justitie bevestigt desgevraagd zijn arrestatie. Lees hier meer.

Drugs

Vermogen van Limburgse huishoudens gestegen
Het doorsnee vermogen van Limburgers is het afgelopen jaar toegenomen. Dit komt vooral doordat woningen in waarde blijven stijgen. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Lees hier meer.

Slachtoffer van steekpartij overleden
Bij een steekpartij zondagavond laat in een woning in Heerlen is een 26-jarige man uit diezelfde plaats om het leven gekomen. In de woning werd ook een verdachte aangehouden. De politie vermoedt dat de oorzaak van de steekpartij mogelijk in de relationele sfeer ligt. Lees hier meer.

Steekpartij steekincident Dommelstraat Heerlen (17 nov 2019)
Foto: Track '88
Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen