Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Roermondenaar aan de dood ontsnapt

Geplaatst opmaandag 18 november 2019 - 11:58

Kerkradenaren beklagen zich het vaakst over geluidsoverlast, Roermondenaar Samir H. is aan de dood ontsnapt en Heerlenaar overleden bij steekpartij. Dit en meer in de 1Lunch:

'Caloh Wagoh plande liquidatie in Roermond'
Roermondenaar Samir H. is aan de dood ontsnapt. Motorclub Caloh Wagoh plande volgens justitie een aanslag op zijn leven, maar die liquidatiepoging viel in het water. Lees hier meer.

Caloh Wagoh (18 dec 2019)
Foto: Instagram / Caloh Wagoh Main Triad MC

Geen rust: Kerkradenaren klagen over geluidsoverlast
Inwoners van Kerkrade blijken de grootste geluidsoverlastklagers. In geen enkele Limburgse gemeente wordt relatief gezien zo vaak melding gemaakt van luidruchtige buren, lawaai van hangjongeren of ander storend geluid. Lees hier meer.

Opnieuw Albanees opgepakt in groot drugsdossier
De politie heeft een nieuwe verdachte aangehouden in het omvangrijke Geleense drugsdossier, waarin Albanezen de hoofdrol spelen. Ook deze verdachte komt uit Albanië. Justitie bevestigt desgevraagd zijn arrestatie. Lees hier meer.

Drugs

Vermogen van Limburgse huishoudens gestegen
Het doorsnee vermogen van Limburgers is het afgelopen jaar toegenomen. Dit komt vooral doordat woningen in waarde blijven stijgen. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Lees hier meer.

Slachtoffer van steekpartij overleden
Bij een steekpartij zondagavond laat in een woning in Heerlen is een 26-jarige man uit diezelfde plaats om het leven gekomen. In de woning werd ook een verdachte aangehouden. De politie vermoedt dat de oorzaak van de steekpartij mogelijk in de relationele sfeer ligt. Lees hier meer.

Steekpartij steekincident Dommelstraat Heerlen (17 nov 2019)
Foto: Track '88
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen