Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Roermondenaar aan de dood ontsnapt

Geplaatst opmaandag 18 november 2019 - 11:58

Kerkradenaren beklagen zich het vaakst over geluidsoverlast, Roermondenaar Samir H. is aan de dood ontsnapt en Heerlenaar overleden bij steekpartij. Dit en meer in de 1Lunch:

'Caloh Wagoh plande liquidatie in Roermond'
Roermondenaar Samir H. is aan de dood ontsnapt. Motorclub Caloh Wagoh plande volgens justitie een aanslag op zijn leven, maar die liquidatiepoging viel in het water. Lees hier meer.

Foto: Instagram / Caloh Wagoh Main Triad MC

Geen rust: Kerkradenaren klagen over geluidsoverlast
Inwoners van Kerkrade blijken de grootste geluidsoverlastklagers. In geen enkele Limburgse gemeente wordt relatief gezien zo vaak melding gemaakt van luidruchtige buren, lawaai van hangjongeren of ander storend geluid. Lees hier meer.

Opnieuw Albanees opgepakt in groot drugsdossier
De politie heeft een nieuwe verdachte aangehouden in het omvangrijke Geleense drugsdossier, waarin Albanezen de hoofdrol spelen. Ook deze verdachte komt uit Albanië. Justitie bevestigt desgevraagd zijn arrestatie. Lees hier meer.

Vermogen van Limburgse huishoudens gestegen
Het doorsnee vermogen van Limburgers is het afgelopen jaar toegenomen. Dit komt vooral doordat woningen in waarde blijven stijgen. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Lees hier meer.

Slachtoffer van steekpartij overleden
Bij een steekpartij zondagavond laat in een woning in Heerlen is een 26-jarige man uit diezelfde plaats om het leven gekomen. In de woning werd ook een verdachte aangehouden. De politie vermoedt dat de oorzaak van de steekpartij mogelijk in de relationele sfeer ligt. Lees hier meer.

Foto: Track '88
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen