Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Rieu strijkt miljoenen op met concerten

Geplaatst opdinsdag 22 oktober 2019 - 11:57

Heftige trillingen bij opstarten naftakraker Chemelot, vrouw gewond na steekpartij in eigen woning, Schinveldenaar opgepakt na mishandeling Fortuna-supporter en topjaar voor André Rieu. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Heftige trillingen bij opstarten naftakraker Chemelot
Vanmorgen zijn heftige trillingen voelbaar in de omgeving van Chemelot. Dit komt door het opstarten van een naftakraker. Het opstarten gaat gepaard met flink gebulder. Lees hier meer.

Fakkelen Chemelot (22 okt 2019)
Foto: L1

Vrouw gewond na steekpartij in eigen woning: man opgepakt
Een vrouw is vanmorgen in haar eigen woning in Roermond neergestoken. Volgens een buurtbewoner was er, voordat de hulpdiensten ter plekke kwamen, een ruzie te horen tussen een man en vrouw. De politie heeft de man opgepakt. Lees hier meer.

Steekpartij Roermond (22 okt 2019)
Foto: Fer Traugott

Nederland in top 10 Lonely Planet dankzij Maastricht
Volgens de reisgids is een bezoek aan Nederland niet compleet zonder een bezoek aan de Limburgse provinciehoofdstad. Koningsdag in Maastricht levert Nederland de plek op in de top 10 van landen die toeristen in 2020 volgens Lonely Planet moeten bezoeken. Lees hier meer.

Servaasbrug Maastricht Servaas brug toerisme lonely planet (22 okt 2019)
Foto: Geert Bollen

Schinveldenaar opgepakt na mishandeling Fortuna-supporter
De 32-jarige man had zich tijdens de door Feyenoord met 4-2 verloren wedstrijd in het thuisvak geposteerd tussen Fortuna-supporters. Na het laatste fluitsignaal begon de man om zich heen te meppen volgens de politie. Lees hier meer.

Topjaar voor André Rieu: dit verdient hij met touren
Nog nooit boerde de Maastrichtse stehgeiger zo goed. Vorig jaar boekte hij een nettowinst van maar liefst 11,8 miljoen euro. De violist staat aan de absolute wereldtop van succesvolle tournees en moet alleen Ed Sheeran voor zich dulden. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen