Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: PSV-fan houdt slaapverwekkende afterparty in auto

Geplaatst opdinsdag 17 april 2018 - 11:59

* Studiereis Engeland eindigt in ziekenhuis
* Veel meer asbest in Limburg
* 'Fijn gevoel' brengt koele Hofland niet van zijn stuk

Studiereis Engeland eindigt in ziekenhuis
Een studiereis in Engeland is voor twee leerlingen van een middelbare school uit Roermond slecht geëindigd. De jongeren belandden in het ziekenhuis, nadat ze veel te diep in het glaasje hadden gekeken. Een zwerver hielp de leerlingen aan een fles wodka. Twee 15-jarigen dronken de fles vervolgens grotendeels leeg. Eén van de twee bleek er slecht aan toe te zijn. Lees hier meer.

Felle afvalbrand na uren onder controle
De brandweer moest maandagnacht uitrukken voor een brandende berg puin in Sittard. De brand bij de afvalverwerker was fel en er kwam veel rook vrij. Omwonenden werd geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden, ook om de stank buiten de deur te houden. De spuitgasten hebben ruim vier uur nodig gehad om het vuur gedoofd te krijgen. Lees hier meer.

Foto: N. van Herten

Veel meer asbest in Limburg
​Er blijken meer stallen en schuren te zijn met een asbestdak dan vooraf door de provincie was ingeschat. Het gaat om zo'n drie miljoen vierkante meter extra. Voor 1 januari 2024 moeten alle asbestdaken van woningen, schuren en stallen verwijderd worden. Deze grote saneringsklus zal dus miljoenen euro's duurder uitvallen. Lees hier meer.

'Fijn gevoel' brengt koele Hofland niet van zijn stuk
Jong Ajax bewees het op promotie azende Fortuna Sittard maandagavond een goede dienst door ook het overgespeelde duel van NEC te winnen. Fortuna-coach Kevin Hofland, die weet dat hij nu aan twee overwinningen genoeg heeft om volgend jaar in de Eredivisie te spelen, weigert echter nu al de polonaise in te zetten: "Het geeft natuurlijk een fijn gevoel, maar op dit moment hebben wij nog niks." Lees hier meer.

Foto: Niels van Renen

PSV-fan houdt slapende afterparty in auto
Veel PSV-fans hebben maandag de bloemetjes buitengezet in Eindhoven tijdens het kampioenschap van hun club. Een man bracht echter de afterparty slapend in zijn auto door in Nederweert-Eind. Nadat hij door een vriend was afgezet bij zijn voertuig, leek het hem verstandig om niet zelf te rijden. Dus liet hij de auto langs de weg staan, mét draaiende motor, ruitenwissers aan en de kofferbak open, terwijl hij zijn roes uitsliep. Lees hier meer.

Foto: Nederweert24
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen