Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: PSV-fan houdt slaapverwekkende afterparty in auto

Geplaatst opdinsdag 17 april 2018 - 11:59

* Studiereis Engeland eindigt in ziekenhuis
* Veel meer asbest in Limburg
* 'Fijn gevoel' brengt koele Hofland niet van zijn stuk

Studiereis Engeland eindigt in ziekenhuis
Een studiereis in Engeland is voor twee leerlingen van een middelbare school uit Roermond slecht geëindigd. De jongeren belandden in het ziekenhuis, nadat ze veel te diep in het glaasje hadden gekeken. Een zwerver hielp de leerlingen aan een fles wodka. Twee 15-jarigen dronken de fles vervolgens grotendeels leeg. Eén van de twee bleek er slecht aan toe te zijn. Lees hier meer.

Felle afvalbrand na uren onder controle
De brandweer moest maandagnacht uitrukken voor een brandende berg puin in Sittard. De brand bij de afvalverwerker was fel en er kwam veel rook vrij. Omwonenden werd geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden, ook om de stank buiten de deur te houden. De spuitgasten hebben ruim vier uur nodig gehad om het vuur gedoofd te krijgen. Lees hier meer.

Foto: N. van Herten

Veel meer asbest in Limburg
​Er blijken meer stallen en schuren te zijn met een asbestdak dan vooraf door de provincie was ingeschat. Het gaat om zo'n drie miljoen vierkante meter extra. Voor 1 januari 2024 moeten alle asbestdaken van woningen, schuren en stallen verwijderd worden. Deze grote saneringsklus zal dus miljoenen euro's duurder uitvallen. Lees hier meer.

'Fijn gevoel' brengt koele Hofland niet van zijn stuk
Jong Ajax bewees het op promotie azende Fortuna Sittard maandagavond een goede dienst door ook het overgespeelde duel van NEC te winnen. Fortuna-coach Kevin Hofland, die weet dat hij nu aan twee overwinningen genoeg heeft om volgend jaar in de Eredivisie te spelen, weigert echter nu al de polonaise in te zetten: "Het geeft natuurlijk een fijn gevoel, maar op dit moment hebben wij nog niks." Lees hier meer.

Foto: Niels van Renen

PSV-fan houdt slapende afterparty in auto
Veel PSV-fans hebben maandag de bloemetjes buitengezet in Eindhoven tijdens het kampioenschap van hun club. Een man bracht echter de afterparty slapend in zijn auto door in Nederweert-Eind. Nadat hij door een vriend was afgezet bij zijn voertuig, leek het hem verstandig om niet zelf te rijden. Dus liet hij de auto langs de weg staan, mét draaiende motor, ruitenwissers aan en de kofferbak open, terwijl hij zijn roes uitsliep. Lees hier meer.

Foto: Nederweert24
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen