Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Prinsloze carnaval na brandstichting Holtum

Geplaatst opdinsdag 15 januari 2019 - 12:00

* Lucky Letters lucratiever dan Flikken
* Slagboom Swalmen wordt ligfietser uiteindelijk fataal
* Trucker meldt zich na aanrijding Geel Hesje

Prinsloze carnaval in Holtum
Door een persoonlijk drama zit Holtum de komende carnaval zonder prins. In het huis van het prinselijk paar werd zondagmorgen vroeg brand gesticht, naar verluidt door de prins zèlf. De verdachte zit nog vast. Lees verder...

Ligfietser overleden na ongeval Swalmen
De ligfietser die vorige maand ernstig hoofdletsel opliep bij een ongeval in Swalmen is aan zijn verwondingen overleden. Op de website van de Nederlandse Ligfietsvereniging is een condoleanceregister geopend voor de man die in het donker tegen een slagboom aan reed. Lees verder...

Foto: Fer Traugott

Trucker meldt zich na aanrijding Geel Hesje
De Landgraafse vrachtwagenchauffeur die wordt verdacht van de dodelijke aanrijding bij een Gele Hesjes-demonstratie vrijdagavond bij Visé, heeft zich gemeld bij justitie in België. Zijn advocaat noemt de Gele Hesjes-activisten 'criminelen'. Lees meer...

Lucky Letters lucratiever dan Flikken
Je zou het niet verwachten maar de quiz Lucky Letters heeft meer geld in het laatje gebracht voor Victor Reinier dan de immens populaire politieserie Flikken Maastricht. Het is overigens niet zo dat Flikken Maastricht niks oplevert. "Het betaalt prima, maar het is niet vergelijkbaar met een quiz presenteren", zegt Reinier. Lees verder...

Labrador uit klein gat gered
De brandweer is gisteravond in Weert in actie moeten komen om een labrador uit een benarde situatie te redden. De nieuwsgierige viervoeter was met zijn kop klem komen te zitten in een gat in een muur. Omdat de baasjes hem niet los kregen, moest de brandweer het muurtje slopen. Lees hier meer.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
Advertentie

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen