Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Prinsloze carnaval na brandstichting Holtum

Geplaatst opdinsdag 15 januari 2019 - 12:00

* Lucky Letters lucratiever dan Flikken
* Slagboom Swalmen wordt ligfietser uiteindelijk fataal
* Trucker meldt zich na aanrijding Geel Hesje

Prinsloze carnaval in Holtum
Door een persoonlijk drama zit Holtum de komende carnaval zonder prins. In het huis van het prinselijk paar werd zondagmorgen vroeg brand gesticht, naar verluidt door de prins zèlf. De verdachte zit nog vast. Lees verder...

Ligfietser overleden na ongeval Swalmen
De ligfietser die vorige maand ernstig hoofdletsel opliep bij een ongeval in Swalmen is aan zijn verwondingen overleden. Op de website van de Nederlandse Ligfietsvereniging is een condoleanceregister geopend voor de man die in het donker tegen een slagboom aan reed. Lees verder...

Foto: Fer Traugott

Trucker meldt zich na aanrijding Geel Hesje
De Landgraafse vrachtwagenchauffeur die wordt verdacht van de dodelijke aanrijding bij een Gele Hesjes-demonstratie vrijdagavond bij Visé, heeft zich gemeld bij justitie in België. Zijn advocaat noemt de Gele Hesjes-activisten 'criminelen'. Lees meer...

Lucky Letters lucratiever dan Flikken
Je zou het niet verwachten maar de quiz Lucky Letters heeft meer geld in het laatje gebracht voor Victor Reinier dan de immens populaire politieserie Flikken Maastricht. Het is overigens niet zo dat Flikken Maastricht niks oplevert. "Het betaalt prima, maar het is niet vergelijkbaar met een quiz presenteren", zegt Reinier. Lees verder...

Labrador uit klein gat gered
De brandweer is gisteravond in Weert in actie moeten komen om een labrador uit een benarde situatie te redden. De nieuwsgierige viervoeter was met zijn kop klem komen te zitten in een gat in een muur. Omdat de baasjes hem niet los kregen, moest de brandweer het muurtje slopen. Lees hier meer.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen