Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Politieonderzoek na vondst dode vrouw in woning

Geplaatst opmaandag 27 september 2021 - 11:57

Man en vrouw staan terecht voor seksueel misbruik zeven kinderen, Jos Verstappen kruipt weer achter racestuur en straat in Simpelveld decor voor bioscoopfilm. Dit en meer in de 1Lunch.

Cas Wolters naar finale Heel Holland Bakt
Ruim 1,6 miljoen kijkers hebben zondagavond gezien hoe Cas Wolters de finale heeft bereikt van Heel Holland Bakt Nog Een Keer. De in Lerop geboren Wolters moest onder andere een bergbrioche en petit-crème bitterkoekjes bakken. Uiteindelijk wist hij met zijn baksels de finale te halen. Lees hier meer.

Straat Simpelveld decor voor bioscoopfilm
De Schilterstraat in Simpelveld is een week lang afgesloten vanwege opnamen voor een Nederlands-Duitse bioscoopfilm. De straat is het decor voor de speelfilm De man uit Rome. Lees hier meer.

Straat Simpelveld decor film (27 sept 2021)
Foto: Google Streetview

Misbruik kinderen: Limburgers voor rechter
Een 53-jarige vrouw uit Herkenbosch en een 58-jarige man uit Heel, die worden verdacht van seksueel misbruik van zeven jonge meisjes in de regio Eindhoven, staan maandag terecht. Lees hier meer.

Jos Verstappen kruipt weer achter racestuur
De 49-jarige Jos Verstappen maakt deze winter zijn rentree als coureur. De voormalig F1-coureur doet dan mee aan de 24 Uur van Dubai. Verstappen zal namens het Nederlandse GP Elite achter het stuur van een Porsche GT3. Lees hier meer.

stock Jos Max Verstappen
Foto: Orange Pictures

Politieonderzoek na vondst dode vrouw
In een woning aan de Lindenstraat in Grevenbicht is een dode vrouw gevonden. Ze is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen