Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Politie zoekt met helikopter naar shirtloze jongen

Geplaatst opdinsdag 20 oktober 2015 - 12:00

* 2 jaar cel voor 'seksuele lessen'
* Politiehelikopter in Geleen
* Geen angst voor Dumoulin

Jeugd-tbs'er gaat ervandoor
Een politiehelikopter cirkelde gisteren boven Geleen. De heli werd ingezet bij de zoektocht naar een jongeman met ontbloot bovenlijf. Uiteindelijk bleek het om een jeugd-tbs'er te gaan die niet terugkeerde van onbegeleid verlof. Hij kon om 21:30 uur - inderdaad zonder t-shirt - opgepakt worden.

Onderzoek naar één docent Sint Ursula
De politie doet geen onderzoek naar vier docenten van scholengemeenschap Sint Ursula in Horn, maar naar één leraar van de school. Wel gaat de school kijken naar de uitspraken van recherchebureau Zuidema. Een medewerker van dat bureau zei maandag dat zeker vier docenten de fout in zijn gegaan. Ze zouden onder meer meisjes hebben betast en gezoend.

Foto: Facebook

Eerste groep vluchtelingen
Een bus met daarin de eerste groep vluchtelingen is dinsdagochtend in Swalmen aangekomen. In totaal gaat de gemeente in de plaatselijke sporthal 170 mensen opvangen. Het gaat daarbij om noodopvang van maximaal 72 uur.

Contador vreest Dumoulin niet
Met echt veel ontzag kijkt Alberto Contador niet naar Tom Dumoulin. Op de dag dat het parcours voor de komende Tour de France bekend werd gemaakt, sprak Contador vooral over Froome en Quintana. En als hem gevraagd wordt naar Aru en Dumoulin is zijn antwoord helder: "Ik hou meer rekening met Aru dan met Dumoulin. De Italiaan reed telkens top vijf in elke grote ronde waar hij startte. Dat is geen toeval."

Foto: ANP

2 jaar voor 'seksuele lessen'
Bert van N. beweerde tijdens de zitting dat hij het misbruik van zijn stiefdochter had gezien als seksuele lessen voor het twaalfjarige kind. Daar dachten de rechters echter anders over. Het verdict: 2 jaar cel, waarvan 9 maanden voorwaardelijk.

Advertentie
Deel dit bericht via
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Gerelateerde berichten

1Lunch: vaccinaties gaan nu toch door
1Lunch: Zweten op bloedheet Pinkpop
1Lunch: Koude kermis voor Pinkpop-woekeraars
1Lunch: Wapenhandel vanuit een Geleense schuur
Uit eigen keuken
1Limburg verkiezingen
Uitgelicht
Volg de gemeenteraadsverkiezingen op 1Limburg en L1

Op 21 maart gaan 30 van de 33 Limburgse gemeenten naar de stembus. In deze rubriek vind je het laatste verkiezingsnieuws uit de provincie.

Verkiezingsrubriek
1Limburg De A2 tunnel
Uitgelicht
Stuur ons je foto’s van het A2-project

Het stadsbeeld rond de A2 in Maastricht is door de aanleg van de A2-tunnel ingrijpend veranderd. We zijn op zoek naar foto's van de A2 en het omliggende gebied in Maastricht vóór, tijdens en na het project.

Upload je foto's
1Limburg Groene Loper Bezoek Koning Willem-Alexander
Uitgelicht
De koning bezoekt de A2-tunnels in Maastricht

Op 29 maart brengt koning Willem-Alexander een bezoek aan de Groene Loper in Maastricht.
Volg 1Limburg en L1 voor alle informatie rondom dit bezoek.

Bekijk de rubriek
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen