Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Politie zoekt met helikopter naar shirtloze jongen

Geplaatst opdinsdag 20 oktober 2015 - 12:00

* 2 jaar cel voor 'seksuele lessen'
* Politiehelikopter in Geleen
* Geen angst voor Dumoulin

Jeugd-tbs'er gaat ervandoor
Een politiehelikopter cirkelde gisteren boven Geleen. De heli werd ingezet bij de zoektocht naar een jongeman met ontbloot bovenlijf. Uiteindelijk bleek het om een jeugd-tbs'er te gaan die niet terugkeerde van onbegeleid verlof. Hij kon om 21:30 uur - inderdaad zonder t-shirt - opgepakt worden.

Onderzoek naar één docent Sint Ursula
De politie doet geen onderzoek naar vier docenten van scholengemeenschap Sint Ursula in Horn, maar naar één leraar van de school. Wel gaat de school kijken naar de uitspraken van recherchebureau Zuidema. Een medewerker van dat bureau zei maandag dat zeker vier docenten de fout in zijn gegaan. Ze zouden onder meer meisjes hebben betast en gezoend.

Foto: Facebook

Eerste groep vluchtelingen
Een bus met daarin de eerste groep vluchtelingen is dinsdagochtend in Swalmen aangekomen. In totaal gaat de gemeente in de plaatselijke sporthal 170 mensen opvangen. Het gaat daarbij om noodopvang van maximaal 72 uur.

Contador vreest Dumoulin niet
Met echt veel ontzag kijkt Alberto Contador niet naar Tom Dumoulin. Op de dag dat het parcours voor de komende Tour de France bekend werd gemaakt, sprak Contador vooral over Froome en Quintana. En als hem gevraagd wordt naar Aru en Dumoulin is zijn antwoord helder: "Ik hou meer rekening met Aru dan met Dumoulin. De Italiaan reed telkens top vijf in elke grote ronde waar hij startte. Dat is geen toeval."

Foto: ANP

2 jaar voor 'seksuele lessen'
Bert van N. beweerde tijdens de zitting dat hij het misbruik van zijn stiefdochter had gezien als seksuele lessen voor het twaalfjarige kind. Daar dachten de rechters echter anders over. Het verdict: 2 jaar cel, waarvan 9 maanden voorwaardelijk.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

1Lunch: vaccinaties gaan nu toch door
1Lunch: Zweten op bloedheet Pinkpop
1Lunch: Koude kermis voor Pinkpop-woekeraars
1Lunch: Wapenhandel vanuit een Geleense schuur
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen