Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Politie stoort vrijend stel tijdens zwoele avond

Geplaatst opvrijdag 14 augustus 2020 - 12:02

Grote schade aan woning door brand, Mike Teunissen mist NK wielrennen vanwege een blessure en de politie maakt een einde aan een vrijpartij langs een fietspad. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Toerist tot bloedens toe geslagen
De Sittardse tiener Lino S. wordt verdacht van het tot bloedens toe slaan van een toerist, die bijna bij zijn hotel in Maastricht was. Wat er gebeurde en vooral waarom blijft een raadsel. Lees hier meer.

Grote schade door woningbrand
In een woning aan de Lunastraat in Roermond is vanochtend brand uitgebroken. De zeven bewoners wisten het brandende huis op tijd te verlaten, maar zowel de eerste als de tweede verdieping van de woning hebben veel schade opgelopen door de brand. Lees hier meer.

Bewoner gewond bij woningoverval
De bewoner van een huis aan de Akerstraat Noord in Hoensbroek is gewond geraakt toen hij klappen kreeg van twee overvallers die het op zijn woning hadden voorzien. Toen de bewoner wist te ontsnappen, gingen de twee overvallers er vandoor. Lees hier meer.

Teunissen niet op NK door blessure
Mike Teunissen mist door zijn knieblessure ook het NK wielrennen, dat over ruim een week wordt verreden. De Ysselsteynse wielrenner ging eind juli onderuit tijdens een trainingskamp in Frankrijk. Lees hier meer.

Politie maakt einde aan vrijpartij
Agenten hebben gisteravond een einde gemaakt aan een vrijpartij langs de drukke Limburglaan in Maastricht. Een jongen en een meisje gingen op een wandel- en fietspad in natuurgebied de Kleine Weerd volledig in elkaar op en hadden blijkbaar niet in de gaten dat ze vanaf het naastgelegen fietspad en de doorgaande weg volledig zichtbaar waren. Lees hier meer.

Vrijend stelletje (14 aug 2020)
Foto: L1
Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen