Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Politicus zoekt 'online bullies' thuis op

Geplaatst opmaandag 14 oktober 2019 - 11:59

Man die zijn dode moeder in huis verborg weer voor de rechter, traumahelikopter naar ernstig ongeval, tennisster Demi Schuurs gaat opnieuw meedoen aan de WTA Finals en politicus zoekt mensen op na online scheldkanonnades. Dit en meer in onze 1Lunch.

Traumahelikopter naar ernstig ongeval Nederweert
Een vrouw is vanmorgen zwaar gewond geraakt toen ze met haar auto tegen een boom botste in Nederweert. Het ongeluk gebeurde rond 7:30 uur op de Kanaaldijk tussen Nederweert en Someren. Lees hier meer.

Ongeval Nederweert 14 okt 2019
Foto: Weertdegekste

'Piet verborg moeders lijk niet voor dure BMW'
Jarenlang was hij groot nieuws, omdat hij zijn dode moeder in huis verborg. Voor Piet van der Molen (66) is de zaak echter nog altijd actueel. Vandaag dient zijn hoger beroep. De man uit Oirsbeek werd ruim een jaar geleden veroordeeld tot een half jaar gevangenis en het betalen van bijna 40.000 euro aan schadevergoedingen. Hij vindt echter dat de rechters te streng voor hem zijn geweest. Lees hier meer.

Demi Schuurs weer naar lucratieve WTA Finals
Tennisster Demi Schuurs gaat opnieuw meedoen aan de WTA Finals. De 26-jarige Nieuwstadtse kwalificeerde zich met haar Duitse dubbelpartner Anna-Lena Grönefeld voor het eindejaarstoernooi in Shenzhen. Lees hier meer.

Zo vond Veldense vrouw haar trouwring terug na 40 jaar
De Veldense Gonny Peters verloor ruim veertig jaar geleden haar trouwring. Ondanks dat ze de hoop al heel lang had opgegeven, kwam er onlangs toch hulp uit een onverwachte hoek. Lees hier meer.

Ring terug Velden (14 okt 2019)
Foto: Omroep Venlo

Politicus zoekt mensen op na online scheldkanonnades
Social media is voor veel mensen een uitlaatklep. Via Facebook, Instagram of Twitter slingeren ze complete scheldkanonnades de wereld in. Danny Trommelen uit Brunssum had er genoeg van. De fractievoorzitter van PAK Brunssum besloot mensen op te zoeken met wie hij online discussieerde. Lees hier hoe het afliep.

Houtduif bijna genekt door eikel
Medewerkers van de dierenambulance in Weert hebben het leven van een duif gered. De vogel had zich verslikt in een eikel. Lees hier meer

Duif
Foto: Istock
Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen