Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Pijnlijke fout Staatsloterij: deelnemer doodverklaard

Geplaatst opwoensdag 8 augustus 2018 - 11:57

* Na veel zonneschijn kwam een beetje regen
* Automobilist rijdt Jaguar stuk tegen monument
* Roda JC versterkt zich met Duitse spits

Na veel zonneschijn kwam een beetje regen
Veel Limburgers waren eraan toe: een beetje verkoeling. En dat kregen ze, alhoewel ze waarschijnlijk wel in bed lagen. Het is de eerste keer sinds elf dagen dat er weer wat hemelwater naar beneden is gekomen. Toch zijn deze en de aankomende buien nog lang niet genoeg om de droogteproblemen te verhelpen. Lees hier meer.

Zaak dood Ivana Smit nu voor Maleisische rechter
De nabestaanden van Ivana Smit wachten al maanden op duidelijkheid rondom de dood van het Sittardse model. De Maleisische rechter kan daar binnenkort wellicht voor zorgen. Vanaf vandaag buigt de rechter zich over de zaak en worden tijdens acht zittingsdagen onder andere getuigen gehoord. Lees hier meer.

Foto: Istock/Instagram

Automobilist rijdt Jaguar stuk tegen monument
Een automobilist heeft vanmorgen in alle vroegte zijn Jaguar total loss gereden tegen een monumentaal pand in Weert. Het Erfgoedhuis De Waag kwam er ook niet zonder scheuren vanaf. De muur was behoorlijk ontzet. Lees hier meer.

Beeld: Fer Traugott

Roda versterkt zich met jonge Duitse spits
De door directeur Harm van Veldhoven aangekondigde versterking is binnen bij Roda JC: Ba-Muaka Simikala is de naam. Hij wordt overgenomen van Borussia Mönchengladbach, tekent een contract voor twee seizoenen, en moet de club in het nieuwe seizoen aan doelpunten gaan helpen. Lees hier meer.

Foto: Edwin Vossen / Roda JC

Pijnlijke fout Staatsloterij: deelnemer doodverklaard
Leo Willemsen uit Kessel keek wel heel raar op toen hij de brief van Staatsloterij las die vorige maand op zijn deurmat viel. Geen gelukkige mededeling over een prijs, maar een condoleance. Volgens de Staatsloterij was Willemsen overleden en daarom automatisch geen lid meer. Lees hier meer.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen