Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Personeel Nedcar valt door de mand bij drugstest

Geplaatst opvrijdag 9 november 2018 - 11:56

* Kersverse Abraham moet bij moeder slapen.
* Mosterdmerk meldt zich bij Bryan Linssen.
* Felle coniferenbrand aangestoken.

Afgezwakte verdenking Jos Brech geen verrassing
Jos Brech, de verdachte in de zaak-Nicky Verstappen, wordt doodslag ten laste gelegd. Het OM schrapt daarmee de moordverdenking. Voor de familie Verstappen is het geen verrassing. Volgens hun vertrouwenspersoon en misdaadverslaggever Peter R. de Vries was het vanaf het begin duidelijk dat moord na zoveel jaren moeilijk te bewijzen is. Lees hier meer.

Felle coniferenbrand aangestoken
De brand die coniferen bij een huis in Susteren in de as legde, is aangestoken. De vlammen donderdagavond laat om zich heen aan de Posterholtlaan. De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar de naastgelegen woning. Lees hier meer.

Foto: Track '88

Geen mosterd na de maaltijd voor Bryan Linssen
De grap van Bryan Linssen over een sponsordeal met een mosterdfabrikant blijkt geen mosterd na de maaltijd te zijn. Mosterd blijkt namelijk een wondermiddel te zijn voor de aanvaller uit Neeritter. Daardoor is hij van zijn enkelblessure af gekomen. Een sausmaker heeft zich nu bij Linssen gemeld om opties te bekijken voor een reclamecampagne. Lees hier meer.

Kersverse Abraham moet bij moeder slapen
Van je vrienden moet je het hebben. Daar weet Maastrichtenaar Marcel van der Linden nu alles van. Hij vierde met zijn kameraden dat hij abraham heeft gezien, maar kwam met de mond vol tanden te staan toen hij na zijn stapavond voor zijn huis stond. Lees hier meer.

Foto: Danique Daemen

Drank en drugs helft geteste medewerkers Nedcar
De helft van de Nedcar-medewerkers die getest worden op drank en drugs bleken onder invloed te zijn. Dat staat in het personeelsblad van de autofabriek in Born. De medewerkers vielen door de mand bij een periodieke controle. Nedcar heeft maatregelen getroffen tegen hen. Lees hier meer.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
Advertentie

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto

Meest gelezen