Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Personeel Nedcar valt door de mand bij drugstest

Geplaatst opvrijdag 9 november 2018 - 11:56

* Kersverse Abraham moet bij moeder slapen.
* Mosterdmerk meldt zich bij Bryan Linssen.
* Felle coniferenbrand aangestoken.

Afgezwakte verdenking Jos Brech geen verrassing
Jos Brech, de verdachte in de zaak-Nicky Verstappen, wordt doodslag ten laste gelegd. Het OM schrapt daarmee de moordverdenking. Voor de familie Verstappen is het geen verrassing. Volgens hun vertrouwenspersoon en misdaadverslaggever Peter R. de Vries was het vanaf het begin duidelijk dat moord na zoveel jaren moeilijk te bewijzen is. Lees hier meer.

Felle coniferenbrand aangestoken
De brand die coniferen bij een huis in Susteren in de as legde, is aangestoken. De vlammen donderdagavond laat om zich heen aan de Posterholtlaan. De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar de naastgelegen woning. Lees hier meer.

Foto: Track '88

Geen mosterd na de maaltijd voor Bryan Linssen
De grap van Bryan Linssen over een sponsordeal met een mosterdfabrikant blijkt geen mosterd na de maaltijd te zijn. Mosterd blijkt namelijk een wondermiddel te zijn voor de aanvaller uit Neeritter. Daardoor is hij van zijn enkelblessure af gekomen. Een sausmaker heeft zich nu bij Linssen gemeld om opties te bekijken voor een reclamecampagne. Lees hier meer.

Kersverse Abraham moet bij moeder slapen
Van je vrienden moet je het hebben. Daar weet Maastrichtenaar Marcel van der Linden nu alles van. Hij vierde met zijn kameraden dat hij abraham heeft gezien, maar kwam met de mond vol tanden te staan toen hij na zijn stapavond voor zijn huis stond. Lees hier meer.

Foto: Danique Daemen

Drank en drugs helft geteste medewerkers Nedcar
De helft van de Nedcar-medewerkers die getest worden op drank en drugs bleken onder invloed te zijn. Dat staat in het personeelsblad van de autofabriek in Born. De medewerkers vielen door de mand bij een periodieke controle. Nedcar heeft maatregelen getroffen tegen hen. Lees hier meer.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen