Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Pas op! Malafide klusjesmannen timmeren aan de weg

Geplaatst opmaandag 22 oktober 2018 - 11:56

* Man rijdt in op agent en vlucht
* Meisje valt van balkon
* Schoen overleeft F1-race niet

Man rijdt in op agent en vlucht
Een man uit Spijkenisse is zondagnacht in Heerlen op een politieagent ingereden. De man stond geparkeerd op een parkeerplaats langs de N281. Toen agenten de auto wilden controleren, gaf de man ineens plankgas en sloeg hij op de vlucht. Lees hier meer.

Meisje valt van balkon
In Venlo is maandagmorgen een tienermeisje van een balkon op de derde etage gevallen. Het incident gebeurde rond 10:30 uur bij een flatgebouw aan de Hogeweg. Hulpdiensten rukten massaal uit en een traumahelikopter kwam ter plaatse. Lees hier meer.

Foto: Track '88

Waarschuwing: Malafide klusjesmannen actief
Pas op! Malafide klusjesmannen zijn actief in de gemeente Nederweert. De gemeente en politie waarschuwen voor de mannen die al meerdere mensen hebben opgelicht. De klusjesmannen staan bij mensen aan de deur en bieden hun diensten aan. Vervolgens krijgen mensen een flinke rekening gepresenteerd. Lees hier meer.

Schoen overleeft F1-race niet
Max Verstappen heeft zondag zo hard op de pedalen moeten trappen om de tweede plek bij de GP van de Verenigde Staten te bemachtigen, dat zijn schoen de race niet heeft overleefd. "Ik heb zo hard moeten doorstampen dat mijn schoen kapot is gegaan", vertelt hij bij Ziggo Sport. Bekijk hier het hele interview.

Verstappen, Räikkönen en Hamilton op het podium na de Grote Prijs van de Verenigde Staten
Foto: ANP

Drenkeling in Thorn gered
Hulpdiensten hebben maandagochtend in Thorn een drenkeling uit het water gehaald. Uit voorzorg werd een traumahelikopter opgeroepen, maar uiteindelijk is de man per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij had onderkoelingsverschijnselen. Lees hier meer.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen