Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: 'Oude dame' uit 1968 gestolen

Geplaatst opmaandag 20 mei 2019 - 11:57

Samenwerking tussen de Belgische en Limburgse politie leidt tot acht arrestaties, een drieëneenhalve meter lange reus en Max Verstappen trekt 100.000 bezoekers. Dit en meer, vandaag op het menu van onze 1Lunch...

'Geen enkele moeder wil haar dode kind zien'
Fred Agenjo, de oom van Ivana Smit, heeft de documentaire over de dood van zijn nichtje op sommige momenten met afschuw bekeken. Hoewel de aandacht van de media volgens Agenjo de zaak sterkt, zegt hij dat alle publiciteit ook een zware wissel trekt op de familie. Lees meer.

Foto: Istock/Instagram

Acht arrestaties bij groot onderzoek naar chemicaliën
Er is intensief samenwerkt om de grensoverschrijdende handel in chemicaliën in beeld te brengen. De Belgische politie en de Limburgse politie hebben in een onderzoek naar de internationale handel in chemicaliën voor drugs tot dusver acht personen opgepakt. Lees meer.

Foto: Nederweert24

Reuze klus: reus van Hasselt naar Maastricht
In de reuzenstoet van Maastricht zal 2 juni 'Lange Man' meelopen. De drieëneenhalve meter grote reuzenfiguur staat nog in een museum Hasselt. Hij verlaat voor het eerst die plek en dat heeft nog heel wat voeten in aarde. Lees meer.

Foto: L1 (Sjors Abeling)

100.000 toeschouwers kijken ademloos naar de donuts van Max
Wordt de terugkeer van de Formule 1 naar Nederland een groot succes? Op basis van de Jumbo Racedagen lijkt het erop! Max Verstappen trok daar 100.000 bezoekers. Lees meer.

'Oude dame' uit 1968 gestolen
Een eigenaar van een Porsche 911 pronkte zaterdag tijdens de Tulpenrallye in Valkenburg nog met zijn oldtimer. De volgende dag was de pret over, want de 'oude dame' uit 1968 bleek gestolen te zijn. Lees meer.

Foto: Facebook Jan van Leeuwen
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen