Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: 'Oude dame' uit 1968 gestolen

Geplaatst opmaandag 20 mei 2019 - 11:57

Samenwerking tussen de Belgische en Limburgse politie leidt tot acht arrestaties, een drieëneenhalve meter lange reus en Max Verstappen trekt 100.000 bezoekers. Dit en meer, vandaag op het menu van onze 1Lunch...

'Geen enkele moeder wil haar dode kind zien'
Fred Agenjo, de oom van Ivana Smit, heeft de documentaire over de dood van zijn nichtje op sommige momenten met afschuw bekeken. Hoewel de aandacht van de media volgens Agenjo de zaak sterkt, zegt hij dat alle publiciteit ook een zware wissel trekt op de familie. Lees meer.

Foto: Istock/Instagram

Acht arrestaties bij groot onderzoek naar chemicaliën
Er is intensief samenwerkt om de grensoverschrijdende handel in chemicaliën in beeld te brengen. De Belgische politie en de Limburgse politie hebben in een onderzoek naar de internationale handel in chemicaliën voor drugs tot dusver acht personen opgepakt. Lees meer.

Foto: Nederweert24

Reuze klus: reus van Hasselt naar Maastricht
In de reuzenstoet van Maastricht zal 2 juni 'Lange Man' meelopen. De drieëneenhalve meter grote reuzenfiguur staat nog in een museum Hasselt. Hij verlaat voor het eerst die plek en dat heeft nog heel wat voeten in aarde. Lees meer.

Foto: L1 (Sjors Abeling)

100.000 toeschouwers kijken ademloos naar de donuts van Max
Wordt de terugkeer van de Formule 1 naar Nederland een groot succes? Op basis van de Jumbo Racedagen lijkt het erop! Max Verstappen trok daar 100.000 bezoekers. Lees meer.

'Oude dame' uit 1968 gestolen
Een eigenaar van een Porsche 911 pronkte zaterdag tijdens de Tulpenrallye in Valkenburg nog met zijn oldtimer. De volgende dag was de pret over, want de 'oude dame' uit 1968 bleek gestolen te zijn. Lees meer.

Foto: Facebook Jan van Leeuwen
Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen