Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: 'Oude dame' uit 1968 gestolen

Geplaatst opmaandag 20 mei 2019 - 11:57

Samenwerking tussen de Belgische en Limburgse politie leidt tot acht arrestaties, een drieëneenhalve meter lange reus en Max Verstappen trekt 100.000 bezoekers. Dit en meer, vandaag op het menu van onze 1Lunch...

'Geen enkele moeder wil haar dode kind zien'
Fred Agenjo, de oom van Ivana Smit, heeft de documentaire over de dood van zijn nichtje op sommige momenten met afschuw bekeken. Hoewel de aandacht van de media volgens Agenjo de zaak sterkt, zegt hij dat alle publiciteit ook een zware wissel trekt op de familie. Lees meer.

Foto: Istock/Instagram

Acht arrestaties bij groot onderzoek naar chemicaliën
Er is intensief samenwerkt om de grensoverschrijdende handel in chemicaliën in beeld te brengen. De Belgische politie en de Limburgse politie hebben in een onderzoek naar de internationale handel in chemicaliën voor drugs tot dusver acht personen opgepakt. Lees meer.

Foto: Nederweert24

Reuze klus: reus van Hasselt naar Maastricht
In de reuzenstoet van Maastricht zal 2 juni 'Lange Man' meelopen. De drieëneenhalve meter grote reuzenfiguur staat nog in een museum Hasselt. Hij verlaat voor het eerst die plek en dat heeft nog heel wat voeten in aarde. Lees meer.

Foto: L1 (Sjors Abeling)

100.000 toeschouwers kijken ademloos naar de donuts van Max
Wordt de terugkeer van de Formule 1 naar Nederland een groot succes? Op basis van de Jumbo Racedagen lijkt het erop! Max Verstappen trok daar 100.000 bezoekers. Lees meer.

'Oude dame' uit 1968 gestolen
Een eigenaar van een Porsche 911 pronkte zaterdag tijdens de Tulpenrallye in Valkenburg nog met zijn oldtimer. De volgende dag was de pret over, want de 'oude dame' uit 1968 bleek gestolen te zijn. Lees meer.

Foto: Facebook Jan van Leeuwen
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen