Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Oproep om geen bier te gooien in stadion

Geplaatst opdonderdag 21 oktober 2021 - 12:00

Zware windstoten in Limburg, Wout Poels blijft alsnog bij Team Bahrain Victorious en oproep om niet meer met bier te gooien in het stadion. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Zware windstoten laten sporen achter in Limburg
Vanuit alle delen van Limburg komen meldingen van stormschade. In de meeste gevallen gaat het om omgewaaide bomen en afgewaaide takken.In Stein viel donderdagochtend een boom op een auto. De brandweer moest de bestuurster uit het voertuig halen. Ze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Ook een fietser in Ulestraten raakte gewond door boomtakken die op het fietspad vielen. Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Lees hier meer.

Boom om in Venray Rosmolenbaan (21 okt 2021)
Foto: Edward-Media

Oproep om geen bier te gooien in stadion
VVV-Venlo heeft zijn supporters opgeroepen om niet meer met bier te gooien in het stadion. Het gooien van bier of andere voorwerpen vanaf de tribune kan namelijk voor vervelende en onveilige situaties op de tribunes en het veld zorgen. Clubs uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, het Supporterscollectief en de KNVB nemen extra maatregelen om onacceptabel gedrag in en om het stadion tegen te gaan. Lees hier meer.

Politie geeft beelden vrij van gewelddadige beroving
De politie heeft donderdag beelden vrijgegeven van een gewelddadige beroving in Maastricht. Hierop is één van de twee verdachten te zien. Van de andere verdachte is de identiteit inmiddels bekend. Lees hier meer.

Wout Poels blijft alsnog bij Team Bahrain Victorious
Wielrenner Wout Poels rijdt ook volgend jaar nog voor het team van Bahrain Victorious. Op 11 oktober maakte de ploeg via social media bekend dat ze afscheid zou nemen van de uit Blitterswijck afkomstige renner. Lees hier meer.

Wegbezuinigd muziekonderwijs leidt tot dun artiestenaanbod
Het wegbezuinigen van muziekscholen zorgt voor een dunne spoeling op conservatoria. De hoeveelheid Nederlandse studenten op het conservatorium in Maastricht is nog maar een derde ten opzichte van vijftien jaar geleden. Lees hier meer.

Dirigent Klassieke Muziek
Foto: iStock
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen