Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Ontsnapte wallaby's houden agenten bezig

Geplaatst opmaandag 15 april 2019 - 11:50

* Zorgelijk: drugsdumpingen in Limburg blijven toenemen
* Chauffeur Pinkpopdrama reed tweemaal langs groep
* Ken jij de leukste baby van Limburg? Stuur een foto in

Zorgelijk: drugsdumpingen in Limburg blijven toenemen
Drugsdumpingen vormen een steeds groter probleem in Limburg. Vorig jaar werd er veel vaker en meer drugsafval gedumpt dan in 2017. Uit recente cijfers van de politie blijkt dat er afgelopen jaar 62 keer drugsafval in onze provincie werd achtergelaten, ten opzichte van 41 keer in 2017. Lees hier meer.

Chauffeur Pinkpopdrama reed tweemaal langs groep
Danny S., veroorzaker van het ongeval bij Pinkpop vorig jaar, zou hebben moeten weten dat er een groepje festivalgangers op de weg zat. Hij reed even voor het ongeval nog op de andere weghelft. Lees hier meer.

Foto: L1/ Frank Moonen

Schietpartij Sittard: slachtoffer gewond in gezicht
Bij een schietpartij in Sittard is zondagavond iemand gewond geraakt aan zijn gezicht. Het is nog onduidelijk of het om een man of een vrouw gaat. Lees hier meer.

Foto: Track'88

Ontsnapte wallaby's laten politieagenten zweten
Opmerkelijk! De politie in Kerkrade is in de nacht van zondag op maandag druk bezig geweest met het vangen van meerdere ontsnapte wallaby's. In eerste instantie kwam er een melding binnen van een loslopende kangoeroe op de Kerkradersteenweg in Kerkrade. Lees hier meer.

Ken jij de leukste baby van Limburg? Stuur een foto in
Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie. Lees hier hoe je dit kan doen!

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen