Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Ongeluk op vroege ochtend eist twee levens

Geplaatst opwoensdag 12 december 2018 - 11:57

* Vrachtwagen zorgt voor verkeersproblemen
* Jos Brech verantwoordt zich voor de rechter
* Woonboerderij in vlammen op

Mijnschade moet vergoed worden
De Tweede Kamer vindt unaniem dat alle Limburgers die mijnschade hebben gemeld, voor 1 juli duidelijkheid moeten krijgen. Ook moeten ze zo snel mogelijk een financiële vergoeding krijgen als hun schade is erkend. Lees hier meer.

LIVE: Jos Brech voor de rechter
Hoofdverdachte Jos Brech heeft in een verklaring voor de rechtbank van Maastricht ontkend dat hij Nicky Verstappen ontvoerd, misbruikt of gedood heeft. Vandaag staat Brech voor het eerst voor de rechter. Volg de zaak hier live.

Foto: L1/Danique Daemen

Problemen A2 door lekkende vrachtwagen
Een deel van de A2 is deze ochtend lange tijd dicht geweest door een lekkende vrachtwagen. Ter hoogte van Kelpen-Oler raakte de truck van de weg. Het vehikel belandde in de sloot. Vervolgens begon de vrachtwagen diesel te lekken. Lees hier meer.

Woonboerderij in de as gelegd
Een woonboerderij in Heythuysen is woensdagmorgen volledig in vlammen opgegaan. Zowel de bewoners van het pand als de honden zijn in veiligheid gebracht. Zij zullen elders onderdak moeten vinden. Lees hier meer.

Foto: Nederweert24

Twee fietsers overleden na ernstig ongeval
Bij een ongeluk in Grashoek zijn twee Poolse fietsers overleden. Een derde fietser is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De fietsers kwamen in botsing met een bestelbusje toen zij onderweg waren naar het werk. Lees hier meer.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen