Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Ongeluk op vroege ochtend eist twee levens

Geplaatst opwoensdag 12 december 2018 - 11:57

* Vrachtwagen zorgt voor verkeersproblemen
* Jos Brech verantwoordt zich voor de rechter
* Woonboerderij in vlammen op

Mijnschade moet vergoed worden
De Tweede Kamer vindt unaniem dat alle Limburgers die mijnschade hebben gemeld, voor 1 juli duidelijkheid moeten krijgen. Ook moeten ze zo snel mogelijk een financiële vergoeding krijgen als hun schade is erkend. Lees hier meer.

LIVE: Jos Brech voor de rechter
Hoofdverdachte Jos Brech heeft in een verklaring voor de rechtbank van Maastricht ontkend dat hij Nicky Verstappen ontvoerd, misbruikt of gedood heeft. Vandaag staat Brech voor het eerst voor de rechter. Volg de zaak hier live.

Foto: L1/Danique Daemen

Problemen A2 door lekkende vrachtwagen
Een deel van de A2 is deze ochtend lange tijd dicht geweest door een lekkende vrachtwagen. Ter hoogte van Kelpen-Oler raakte de truck van de weg. Het vehikel belandde in de sloot. Vervolgens begon de vrachtwagen diesel te lekken. Lees hier meer.

Woonboerderij in de as gelegd
Een woonboerderij in Heythuysen is woensdagmorgen volledig in vlammen opgegaan. Zowel de bewoners van het pand als de honden zijn in veiligheid gebracht. Zij zullen elders onderdak moeten vinden. Lees hier meer.

Foto: Nederweert24

Twee fietsers overleden na ernstig ongeval
Bij een ongeluk in Grashoek zijn twee Poolse fietsers overleden. Een derde fietser is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De fietsers kwamen in botsing met een bestelbusje toen zij onderweg waren naar het werk. Lees hier meer.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen