Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Ongeluk op vroege ochtend eist twee levens

Geplaatst opwoensdag 12 december 2018 - 11:57

* Vrachtwagen zorgt voor verkeersproblemen
* Jos Brech verantwoordt zich voor de rechter
* Woonboerderij in vlammen op

Mijnschade moet vergoed worden
De Tweede Kamer vindt unaniem dat alle Limburgers die mijnschade hebben gemeld, voor 1 juli duidelijkheid moeten krijgen. Ook moeten ze zo snel mogelijk een financiële vergoeding krijgen als hun schade is erkend. Lees hier meer.

LIVE: Jos Brech voor de rechter
Hoofdverdachte Jos Brech heeft in een verklaring voor de rechtbank van Maastricht ontkend dat hij Nicky Verstappen ontvoerd, misbruikt of gedood heeft. Vandaag staat Brech voor het eerst voor de rechter. Volg de zaak hier live.

Foto: L1/Danique Daemen

Problemen A2 door lekkende vrachtwagen
Een deel van de A2 is deze ochtend lange tijd dicht geweest door een lekkende vrachtwagen. Ter hoogte van Kelpen-Oler raakte de truck van de weg. Het vehikel belandde in de sloot. Vervolgens begon de vrachtwagen diesel te lekken. Lees hier meer.

Woonboerderij in de as gelegd
Een woonboerderij in Heythuysen is woensdagmorgen volledig in vlammen opgegaan. Zowel de bewoners van het pand als de honden zijn in veiligheid gebracht. Zij zullen elders onderdak moeten vinden. Lees hier meer.

Foto: Nederweert24

Twee fietsers overleden na ernstig ongeval
Bij een ongeluk in Grashoek zijn twee Poolse fietsers overleden. Een derde fietser is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De fietsers kwamen in botsing met een bestelbusje toen zij onderweg waren naar het werk. Lees hier meer.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen