Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Nondeju, het Jan Smeets-soundboard

Geplaatst opdinsdag 12 juni 2018 - 12:00

* Video: Brandweer rukt uit voor uitslaande brand
* Limburgse oudjes racen met scootmobiel
* Speciaalbier met pensioen

Brandweer rukt uit voor uitslaande brand
In Hoensbroek heeft afgelopen nacht een grote brand gewoed in een woning boven een gemeenschapshuis. De brandweer rukte rond 03:35 uur uit voor de uitslaande brand in het pand aan de St. Josephstraat. Het zou gaan om het Harrie Meershuis. Er is niemand gewond geraakt. Lees hier meer.

Gemeente waarschuwt voor buizerd
Uitkijken geblazen! Na de gemeente Beek waarschuwt nu ook de gemeente Stein voor een agressieve buizerd. De eerste aanval is al gemeld door een jogger uit Urmond. Deze werd aangevallen op het kruispunt van de Bergerweg en Oude Baan, laat de gemeente Stein weten. Lees hier meer.

Limburgse oudjes racen met scootmobiel
Geen ronkende motoren, maar racende scootmobielen. Circuit Zandvoort is over twee weken het decor van het NK Scootmobiel. Ook een Limburgs team strijdt mee om de prijs. Lees hier meer.

Kom in Pinkpopstemming met het Jan Smeets-soundboard
Wie Pinkpop zegt, zegt Jan Smeets. En wat Jan Smeets allemaal zegt, weet iedere Pinkpopliefhebber. Het vaderlijke gebrom van Mister Pinkpop is net zo onlosmakelijk verbonden met Pinkpop als de bands, het roze poppetje en het traditionele gemopper over de line-up. Klik hier voor soundcloud van 1Limburg. Lees hier meer.

Foto: Jean-Pierre Geusens

Geen dort meer tegen dorst
Speciaalbiertjes zijn tegenwoordig zo hip, dat je vergeet dat sommige bijzondere biertjes al tientallen jaren bestaan. In Gulpen is een biertje inmiddels zo bejaard dat ze hebben besloten om het met pensioen te sturen. Na 65 jaar heeft Gulpener nu de laatste flesjes Dort gevuld. Lees meer.

Foto: Gulpener/Istock

De LVK-finale komt naar Maastricht in 2019
De finale van het komende Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) is voor het eerst in Maastricht. De vastelaovesverengingen van Gulpen en Margraten tekenen voor de organisatie. Omdat in beide plaatsen geen geschikte plek was, is gekozen voor het MECC in Maastricht. Lees hier meer.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen