Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Nep-bezorgbakker krijgt koekje van eigen deeg

Geplaatst opdonderdag 29 november 2018 - 11:58

* Bepakt en bezakte Duitsers opgepakt
* Carrièreswitch voor omstreden wethouder Braeken
* Overleden spookrijder A2 zat maanden in kliniek

Bepakt en bezakte Duitsers opgepakt
Twee Duitsers met een pak geld en harddrugs op zak zijn tegen de lamp gelopen. Het tweetal van 60 jaar werd afgelopen nacht aangehouden in Meerssen. Ze waren goed bepakt en bezakt, want behalve het geld en de drugs, hadden ze ook een stroomstootwapen bij zich. Lees hier meer.

Foto: Politie Meerssen (Facebook)

Carrièreswitch voor omstreden wethouder Braeken
Barry Braeken heeft na zijn wethouderschap in Heerlen een nieuwe uitdaging gevonden bij IBA Parkstad. Hij wordt manager van het afsluitend expositiejaar van IBA Parkstad. De PvdA'er stapte begin dit jaar onder mysterieuze omstandigheden op als wethouder. Lees hier meer.

Foto: Istock/Ouderenpartij Heerlen

Minister niet eens met verjaringstermijn mijnschade
Minister Wiebes is het niet eens met de uitspraak dat de mijnschade toch nog niet verjaard is. De rechtbank in Roermond oordeelde onlangs dat de verjaringstermijn niet 30 jaar na het sluiten van de mijnen is, maar na het ontstaan van de schade. De zaak werd aangespannen door twee mensen uit Kerkrade die schade aan hun woning vergoed wilden krijgen. Lees hier meer.

Overleden spookrijder A2 zat maanden in kliniek
De spookrijder, die vorige week een ongeluk op de A2 veroorzaakte waarbij een 28-jarige Weertenaar om het leven kwam, zat vlak daarvoor in een kliniek. De man uit het Belgische Heusden-Zolder was ziek en mocht vrijdag de kliniek verlaten. Zijn medische toestand zou namelijk stabiel zijn. Lees hier meer.

Foto: Weertdegekste.nl

Nep-bezorgbakker krijgt koekje van eigen deeg
Een Heerlenaar die zich bijvoorbeeld voordeed als bezorger van een bakkerij, heeft een koekje van eigen deeg gekregen. De 43-jarige man is na een reeks oplichtingen in zijn woonplaats en omgeving opgepakt. De notoire oplichter kon op het politiebureau niet meer wegkomen met het verkopen van kletskoek. Lees hier meer.

Foto: Istock

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen