Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Naar Duitsland? Alleen met negatieve coronatest

Geplaatst opdinsdag 6 april 2021 - 11:58

D-reizen failliet verklaard door rechter, man opgepakt na vondst dode in Hoensbroek en Duitse politie controleert in grensgebied op negatieve test. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Aanhanger schiet los: vrachtwagenchauffeur gewond
Bij een ongeval op de Heldenseweg in Kessel is vanmorgen de chauffeur van een vrachtwagen gewond geraakt. De aanhanger van de vrachtwagen schoot door onbekende oorzaak plotseling los. Toen de vrachtwagenchauffeur het ding opnieuw aan wilde koppelen, botste een personenauto op de aanhanger en schepte vervolgens ook de chauffeur. Lees hier meer.

Kessel1

D-reizen failliet verklaard door rechter
D-rt Groep, het bedrijf achter reisorganisatie D-reizen, is door de rechtbank in Haarlem failliet verklaard. Het bedrijf heeft zestien winkels in Limburg. Volgens D-reizen komt er vrijwel geen geld binnen en is de reisorganisatie door de vertraging van het voucherfonds niet in staat te overleven. Lees hier meer.

Man opgepakt na vondst dode in Hoensbroek
Een 36-jarige man uit Hoensbroek is in zijn woonplaats opgepakt nadat er gisteravond een dode werd gevonden. De man is aangehouden omdat hij zich in de buurt van het slachtoffer bevond. Op dit moment is nog niet duidelijk of de persoon door een misdrijf om het leven is gekomen. Lees hier meer.

Dode gevonden Hoensbroek (5 april 2021)
Foto: Track '88

Automaat plofkraak Geleen was buiten gebruik
De geldautomaat in Geleen die vannacht doelwit werd van een plofkraak, was buiten gebruik. De kraak veroorzaakte flinke schade aan de muur van de supermarkt waaraan de automaat is bevestigd. Lees hier meer.

Plofkraak Geleen (6 apr 2021)
Foto: L1 (Guus Benders)

Duitse politie controleert in grensgebied op negatieve test
Nederlanders die naar Duitsland reizen, moeten vanaf vandaag meteen kunnen aantonen dat ze negatief hebben getest op het coronavirus. In het grensgebied van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen wordt steekproefsgewijs gecontroleerd. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen