Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Mysterie met twee doden op Brunssummerheide

Geplaatst opwoensdag 8 mei 2019 - 11:57

Gewonden bij steekincident in ggz-instelling, bassist overleden na bevrijdingsfestival Brunssum en deel A76 uren dicht door ongeluk met vrachtwagen.

Bassist overleden na bevrijdingsfestival Brunssum
De bassist van een dialectrockband, die zondag tijdens een optreden op het bevrijdingsfestival in Brunssum onwel werd, is dinsdag overleden. Lees meer.

Foto: Ton Moesman

50.000e inwoner voor Weert
Met de geboorte van Jaylinn telt Weert 50.000 inwoners. Om deze mijlpaal voor de stad te vieren, gaan burgemeester Jos Heijmans en gouverneur Theo Bovens op vrijdag 10 mei op kraamvisite bij de boreling en haar ouders. Jaylinn is geboren op 3 mei. Lees meer.

Politie doet nog volop onderzoek op Brunssummerheide
De politie is nog volop onderzoek aan het doen op de Brunssummerheide na het geweldincident dinsdag waarbij twee mensen om het leven kwamen. Ook heeft de politie na de uitzending van Opsporing Verzocht 16 tips gekregen over de door geweld omgekomen man en vrouw. Lees meer.

A76 afgesloten vanwege ongeluk met vrachtwagen
Op de A76 is woensdagochtend tussen de knooppunten Kunderberg en Ten Esschen een ongeluk gebeurd met een vrachtwagen. De snelweg was in de richting van Geleen tijdelijk dicht. Lees meer.

Foto: Weginspecteur Christian
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen