Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Minder bezoekers kermis Weert door terreurdreiging

Geplaatst opdinsdag 2 juli 2019 - 11:50

Ladingdieven zijn politie te vlug af na achtervolging, Limburger uitgenodigd voor Academy en wat ruist er door het struikgewas? Dit en meer, vandaag in onze 1Lunch.

Burgemeester Gennep stapt op om bestuurscultuur
Burgemeester Peter de Koning van de gemeente Gennep legt zijn functie neer. Dat doet hij vanwege de bestuurscultuur. "In de huidige constellatie van dit college zie ik geen ruimte meer die waarde toe te voegen die ik gewoon was", aldus de burgervader. Hij was zeven jaar burgemeester van Gennep. Lees hier meer.

Ladingdieven zijn politie te vlug af na achtervolging
De politie heeft afgelopen nacht in de Kasteelse Bossen bij Horst gezocht naar ladingdieven met een politiehelikopter en een speurhond. Eerder die nacht hadden ze in Cuijk 84 paar sportschoenen uit een truck gestolen. Lees hier meer.

Foto: Track '88

Limburger uitgenodigd voor Academy
Niels Swinkels uit Panningen is samen met twee andere Nederlanders uitgenodigd om lid te worden van de Academy, de organisatie die jaarlijks de Oscars uitreikt, de belangrijkste filmprijzen ter wereld. De Limburger is onder andere executive vicepresident van Universal Pictures International. Lees hier meer.

Wat ruist er door het struikgewas?
Een bestelbus is dinsdagmorgen in alle vroegte naast de A76 in het struikgewas terechtgekomen. Het is nog een raadsel hoe het voertuig bij Heerlen van de weg kon raken en vervolgens achter de vangrail in de struiken belandde. Lees hier meer.

Kermis Weert dupe van terreurdreiging
Minder mensen hebben vorig jaar september de kermis in Weert bezocht doordat er vier terreurverdachten werden opgepakt bij vakantiepark Weerterbergen in de stad. Op social media werd al snel gespeculeerd dat het viertal de kermis op het oog hadden als doelwit. Lees hier meer.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen