Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Medewerkers Belastingdienst straat op om pakketje

Geplaatst opvrijdag 22 november 2019 - 12:02

Het onderzoek naar de dood van Ivana Smit wordt heropend, een zeer grote brand verwoest caravans en campers, en medewerkers van de Belastingdienst op straat vanwege een verdacht pakketje. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Onderzoek naar dood Ivana Smit heropend
Het hoger beroep in de zaak rond het overlijden van het Limburgse model Ivana Smit is gegrond verklaard door het Maleisische gerechtshof. Dat betekent volgens Sébas Diekstra, advocaat van de familie, dat het onderzoek naar haar dood moet worden heropend. De familie heeft opgelucht gereageerd op de uitspraak. Lees hier meer over de dood van Ivana Smit.

Zeer grote brand in loods
In Oeffelt woedt een grote brand in een loods met caravans en campers. De brandweer uit Gennep assisteert haar Brabantse collega's bij het onder controle houden van het vuur. Bij de brand komt veel rook vrij. De rookwolken zijn in de wijde omgeving te zien en te ruiken. Lees hier meer.

brand Oeffelt - 22 nov 2019
Foto: SK-Media

Verdacht pakketje met poeder ontdekt
Vanwege de vondst van een verdacht pakketje is het voormalige CBS-gebouw in Heerlen ontruimd. Het pakketje werd bezorgd bij de Belastingdienst, die gebruikmaakt van een deel van het pand. In het pakje zit volgens de politie een onbekend poeder. Lees hier meer.

Ontruiming belastingdienst Heerlen 22 nov 2019
Foto: L1 (Jos van den Broek)

Miljoenen voor bescherming Maasdorpen
Het Ministerie van Waterstaat stelt tientallen miljoenen euro's ter beschikking voor de bescherming van de Maasdorpen in Noord-Limburg. Het geld is bedoeld om de dijken bij Arcen, tussen Baarlo en Hout-Blerick en bij Well te verbeteren. Thorn valt voorlopig nog even buiten de boot. Lees hier meer.

Rijdende auto vliegt in brand
Een autorit tussen Meijel en Roggel eindigde gisteravond bij Heibloem in de berm. De bestuurder zag dat er iets aan de hand was en parkeerde zijn auto langs de weg. Toen de brandweer arriveerde, sloegen de vlammen al onder de motorkap vandaan. Lees hier meer.

Autobrand Heibloem 22 nov 2019
Foto: Weertdegekste
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Bekendmaking LVK-Finalisten
Uitgelicht
Bekendmaking finalisten LVK 2020 live op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook

De uitzending die je niet wilt missen! Het moment dat 60 halvefinalisten van het LVK in ultieme spanning zitten. Zaterdag 1 februari gaan vier verslaggevers de provincie in om de 20 finalisten van het LVK 2020 te verrassen. En dan is het feest!

Luister én kijk dit jaar mee op zaterdag 1 februari tussen 12:00 en 16:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook!

Meer over de uitzending
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen