Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Medewerkers Belastingdienst straat op om pakketje

Geplaatst opvrijdag 22 november 2019 - 12:02

Het onderzoek naar de dood van Ivana Smit wordt heropend, een zeer grote brand verwoest caravans en campers, en medewerkers van de Belastingdienst op straat vanwege een verdacht pakketje. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Onderzoek naar dood Ivana Smit heropend
Het hoger beroep in de zaak rond het overlijden van het Limburgse model Ivana Smit is gegrond verklaard door het Maleisische gerechtshof. Dat betekent volgens Sébas Diekstra, advocaat van de familie, dat het onderzoek naar haar dood moet worden heropend. De familie heeft opgelucht gereageerd op de uitspraak. Lees hier meer over de dood van Ivana Smit.

Zeer grote brand in loods
In Oeffelt woedt een grote brand in een loods met caravans en campers. De brandweer uit Gennep assisteert haar Brabantse collega's bij het onder controle houden van het vuur. Bij de brand komt veel rook vrij. De rookwolken zijn in de wijde omgeving te zien en te ruiken. Lees hier meer.

brand Oeffelt - 22 nov 2019
Foto: SK-Media

Verdacht pakketje met poeder ontdekt
Vanwege de vondst van een verdacht pakketje is het voormalige CBS-gebouw in Heerlen ontruimd. Het pakketje werd bezorgd bij de Belastingdienst, die gebruikmaakt van een deel van het pand. In het pakje zit volgens de politie een onbekend poeder. Lees hier meer.

Ontruiming belastingdienst Heerlen 22 nov 2019
Foto: L1 (Jos van den Broek)

Miljoenen voor bescherming Maasdorpen
Het Ministerie van Waterstaat stelt tientallen miljoenen euro's ter beschikking voor de bescherming van de Maasdorpen in Noord-Limburg. Het geld is bedoeld om de dijken bij Arcen, tussen Baarlo en Hout-Blerick en bij Well te verbeteren. Thorn valt voorlopig nog even buiten de boot. Lees hier meer.

Rijdende auto vliegt in brand
Een autorit tussen Meijel en Roggel eindigde gisteravond bij Heibloem in de berm. De bestuurder zag dat er iets aan de hand was en parkeerde zijn auto langs de weg. Toen de brandweer arriveerde, sloegen de vlammen al onder de motorkap vandaan. Lees hier meer.

Autobrand Heibloem 22 nov 2019
Foto: Weertdegekste
Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen