Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Medewerkers Belastingdienst straat op om pakketje

Geplaatst opvrijdag 22 november 2019 - 12:02

Het onderzoek naar de dood van Ivana Smit wordt heropend, een zeer grote brand verwoest caravans en campers, en medewerkers van de Belastingdienst op straat vanwege een verdacht pakketje. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Onderzoek naar dood Ivana Smit heropend
Het hoger beroep in de zaak rond het overlijden van het Limburgse model Ivana Smit is gegrond verklaard door het Maleisische gerechtshof. Dat betekent volgens Sébas Diekstra, advocaat van de familie, dat het onderzoek naar haar dood moet worden heropend. De familie heeft opgelucht gereageerd op de uitspraak. Lees hier meer over de dood van Ivana Smit.

Zeer grote brand in loods
In Oeffelt woedt een grote brand in een loods met caravans en campers. De brandweer uit Gennep assisteert haar Brabantse collega's bij het onder controle houden van het vuur. Bij de brand komt veel rook vrij. De rookwolken zijn in de wijde omgeving te zien en te ruiken. Lees hier meer.

Foto: SK-Media

Verdacht pakketje met poeder ontdekt
Vanwege de vondst van een verdacht pakketje is het voormalige CBS-gebouw in Heerlen ontruimd. Het pakketje werd bezorgd bij de Belastingdienst, die gebruikmaakt van een deel van het pand. In het pakje zit volgens de politie een onbekend poeder. Lees hier meer.

Foto: L1 (Jos van den Broek)

Miljoenen voor bescherming Maasdorpen
Het Ministerie van Waterstaat stelt tientallen miljoenen euro's ter beschikking voor de bescherming van de Maasdorpen in Noord-Limburg. Het geld is bedoeld om de dijken bij Arcen, tussen Baarlo en Hout-Blerick en bij Well te verbeteren. Thorn valt voorlopig nog even buiten de boot. Lees hier meer.

Rijdende auto vliegt in brand
Een autorit tussen Meijel en Roggel eindigde gisteravond bij Heibloem in de berm. De bestuurder zag dat er iets aan de hand was en parkeerde zijn auto langs de weg. Toen de brandweer arriveerde, sloegen de vlammen al onder de motorkap vandaan. Lees hier meer.

Foto: Weertdegekste
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen