Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Max Verstappen gespot in Hollywood

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 11:53

Wethouder van Sittard-Geleen vindt het jammer dat het Bevrijdingsfestival niet naar Sittard-Geleen komt, het ziet er goed uit voor de zieke Rapper Sjors en een Venlonaar wordt verdacht van de illegale export van zo'n twaalf miljoen kilo afval naar Afrika en Azië. Dit en meer, vandaag in onze 1Lunch.

'Jammer dat Bevrijdingsfestival niet naar Sittard-Geleen komt'
Wethouder Berry van Rijswijk vindt het heel jammer dat het Bevrijdingsfestival toch niet neerstrijkt op het evenemententerrein de Schootsvelden in Sittard. "We waren er helemaal klaar voor", zegt hij op L1 Radio. Lees hier meer.

Invallen in Venlo voor illegale afvalexport
Een Venlonaar wordt verdacht van de illegale export van zo'n twaalf miljoen kilo afval naar Afrika en Azië. Bij invallen in twee woningen en een bedrijf in die plaats zijn gister de administratie en tienduizenden euro's aan contanten in beslag genomen, meldt de Inspectie Leefomgeving en Tranport ILT. Lees hier meer.

Foto: Istock

Zieke Rapper Sjors: 'Kanker goed te behandelen'
Rapper Sjors is momenteel in behandeling voor longkanker, hij laat weten dat het goed te behandelen is. "Het begon allemaal met de operatie van de zaadbal, die hebben ze weggehaald", vertelt Rapper Sjors. Lees hier meer.

Foto: @rappersjors1 (Instagram)

Max Verstappen geniet in Amerika van vakantie
Max Verstappen geniet van een welverdiende vakantie in Amerika, voordat op 1 september de volgende race alweer op de kalender staat: de Grand Prix van België. Op Instagram is te zien dat Verstappen samen met zijn vriendin voor het Hollywood-teken staat. Lees hier meer.

Foto: Instagram Max Verstappen

Masturberende man jaagt meiden stuipen op het lijf
Een 40-jarige man, zonder vaste woon- of verblijftplaats, is gister aangehouden nadat hij masturberend was betrapt in Venlo. Twee jonge meisjes zijn erg geschrokken, nadat ze de man hadden gezien. Dat meldt het wijkteam politie Venlo Centrum-Zuid. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen