Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Massale uittocht na einde Pinkpop

Geplaatst opdinsdag 11 juni 2019 - 11:53

Drugs en gestolen waar onderschept door valse platen, buurtonderzoek na woningoverval in Heerlen en beelden van een gewelddadige tasjesroof. Dit en meer in de 1Lunch.

Waar gehackt wordt, vallen spaanders
Het CDA in Beekdaelen zit met de handen in het haar. Al maandenlang verschijnen er op de Facebookpagina berichten om op SP, PVV of FvD te stemmen, tot grote ergernis van de lokale christendemocraten. De pagina is gehackt, waardoor de CDA'ers zelf die berichten niet kunnen verwijderen. De partij heeft aangifte gedaan en meteen een nieuwe pagina aangemaakt. Saillant detail: de nieuwe pagina ziet er precies hetzelfde uit als de gehackte. Lees hier meer.

Drugs en gestolen waar onderschept door valse platen
Een 44-jarige Brabander is in de omgeving van Venray door surveillerende agenten aan de kant van de weg gezet, nadat bleek dat zijn nummerplaten niet bij zijn auto hoorden. Met de man achter de tralies werd de auto door de politie doorzocht. Toen werden nog een forse hoeveelheid harddrugs en spullen gevonden die mogelijk gestolen zijn. Lees hier meer.

Foto: Istock/Politie

Woningovervaller Heerlen maakt geld buit
De dader van de woningoverval in Heerlen is er maandagavond met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. Volgens de politie is er in elk geval sprake van één dader, maar kan het ook goed zijn dat er anderen bij betrokken waren. Lees hier meer.

Foto: Track'88

Nieuwe krachtbron voor Verstappen
In de Grand Prix van Frankrijk zou de Red Bull van Max Verstappen net wat meer power moeten hebben. Zijn bolide en die van zijn teamgenoot krijgen namelijk een nieuwe Honda-motor. Ook zal Red Bull nog een aantal updates aan de auto's doorvoeren. Lees hier meer.

Daders gewelddadige tasjesroof Heerlen op beelden te zien
De politie heeft beelden vrijgegeven van twee verdachten van een straatroof in Heerlen op donderdag 16 mei. Hierop is duidelijk te zien dat de daders niet zachtzinnig te werk gaan. Bekijk de beelden hier.

Foto: Politie.nl

In beeld: de exodus na Pinkpop
Katerig, op zoek naar een lift of een taxi, met nog alleen maar een slaapzak en een luchtbed in de rugzak vertrokken de kampeerders van Pinkpop langzaam maar zeker weer uit Landgraaf. Bekijk de video hier.

Foto: L1

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. En je bent van harte welkom om bij de uitzendingen aanwezig te zijn.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen