Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Massale uittocht na einde Pinkpop

Geplaatst opdinsdag 11 juni 2019 - 11:53

Drugs en gestolen waar onderschept door valse platen, buurtonderzoek na woningoverval in Heerlen en beelden van een gewelddadige tasjesroof. Dit en meer in de 1Lunch.

Waar gehackt wordt, vallen spaanders
Het CDA in Beekdaelen zit met de handen in het haar. Al maandenlang verschijnen er op de Facebookpagina berichten om op SP, PVV of FvD te stemmen, tot grote ergernis van de lokale christendemocraten. De pagina is gehackt, waardoor de CDA'ers zelf die berichten niet kunnen verwijderen. De partij heeft aangifte gedaan en meteen een nieuwe pagina aangemaakt. Saillant detail: de nieuwe pagina ziet er precies hetzelfde uit als de gehackte. Lees hier meer.

Drugs en gestolen waar onderschept door valse platen
Een 44-jarige Brabander is in de omgeving van Venray door surveillerende agenten aan de kant van de weg gezet, nadat bleek dat zijn nummerplaten niet bij zijn auto hoorden. Met de man achter de tralies werd de auto door de politie doorzocht. Toen werden nog een forse hoeveelheid harddrugs en spullen gevonden die mogelijk gestolen zijn. Lees hier meer.

Foto: Istock/Politie

Woningovervaller Heerlen maakt geld buit
De dader van de woningoverval in Heerlen is er maandagavond met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. Volgens de politie is er in elk geval sprake van één dader, maar kan het ook goed zijn dat er anderen bij betrokken waren. Lees hier meer.

Foto: Track'88

Nieuwe krachtbron voor Verstappen
In de Grand Prix van Frankrijk zou de Red Bull van Max Verstappen net wat meer power moeten hebben. Zijn bolide en die van zijn teamgenoot krijgen namelijk een nieuwe Honda-motor. Ook zal Red Bull nog een aantal updates aan de auto's doorvoeren. Lees hier meer.

Daders gewelddadige tasjesroof Heerlen op beelden te zien
De politie heeft beelden vrijgegeven van twee verdachten van een straatroof in Heerlen op donderdag 16 mei. Hierop is duidelijk te zien dat de daders niet zachtzinnig te werk gaan. Bekijk de beelden hier.

Foto: Politie.nl

In beeld: de exodus na Pinkpop
Katerig, op zoek naar een lift of een taxi, met nog alleen maar een slaapzak en een luchtbed in de rugzak vertrokken de kampeerders van Pinkpop langzaam maar zeker weer uit Landgraaf. Bekijk de video hier.

Foto: L1

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen