Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Massale uittocht na einde Pinkpop

Geplaatst opdinsdag 11 juni 2019 - 11:53

Drugs en gestolen waar onderschept door valse platen, buurtonderzoek na woningoverval in Heerlen en beelden van een gewelddadige tasjesroof. Dit en meer in de 1Lunch.

Waar gehackt wordt, vallen spaanders
Het CDA in Beekdaelen zit met de handen in het haar. Al maandenlang verschijnen er op de Facebookpagina berichten om op SP, PVV of FvD te stemmen, tot grote ergernis van de lokale christendemocraten. De pagina is gehackt, waardoor de CDA'ers zelf die berichten niet kunnen verwijderen. De partij heeft aangifte gedaan en meteen een nieuwe pagina aangemaakt. Saillant detail: de nieuwe pagina ziet er precies hetzelfde uit als de gehackte. Lees hier meer.

Drugs en gestolen waar onderschept door valse platen
Een 44-jarige Brabander is in de omgeving van Venray door surveillerende agenten aan de kant van de weg gezet, nadat bleek dat zijn nummerplaten niet bij zijn auto hoorden. Met de man achter de tralies werd de auto door de politie doorzocht. Toen werden nog een forse hoeveelheid harddrugs en spullen gevonden die mogelijk gestolen zijn. Lees hier meer.

Foto: Istock/Politie

Woningovervaller Heerlen maakt geld buit
De dader van de woningoverval in Heerlen is er maandagavond met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. Volgens de politie is er in elk geval sprake van één dader, maar kan het ook goed zijn dat er anderen bij betrokken waren. Lees hier meer.

Foto: Track'88

Nieuwe krachtbron voor Verstappen
In de Grand Prix van Frankrijk zou de Red Bull van Max Verstappen net wat meer power moeten hebben. Zijn bolide en die van zijn teamgenoot krijgen namelijk een nieuwe Honda-motor. Ook zal Red Bull nog een aantal updates aan de auto's doorvoeren. Lees hier meer.

Daders gewelddadige tasjesroof Heerlen op beelden te zien
De politie heeft beelden vrijgegeven van twee verdachten van een straatroof in Heerlen op donderdag 16 mei. Hierop is duidelijk te zien dat de daders niet zachtzinnig te werk gaan. Bekijk de beelden hier.

Foto: Politie.nl

In beeld: de exodus na Pinkpop
Katerig, op zoek naar een lift of een taxi, met nog alleen maar een slaapzak en een luchtbed in de rugzak vertrokken de kampeerders van Pinkpop langzaam maar zeker weer uit Landgraaf. Bekijk de video hier.

Foto: L1

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen