Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Man knapt uiltje naast auto langs snelweg

Geplaatst opvrijdag 19 april 2019 - 11:55

* Tip wijkspreekuur leidt tot achtervolging drugsrunner
* Vier agenten in Limburg op non-actief
* Twee Limburgsen bij voorlopige volleybalselectie

Venlo koploper diefstal en berovingen vrachtwagens
Criminaliteitscijfers laten zien dat de A76 bij Venlo een van de gevaarlijkste plekken in Europa voor vrachtwagenchauffeurs is. In 2018 werd er in Venlo 61 keer ingebroken in vrachtwagens of werd de chauffeur beroofd. Lees hier meer.

Foto: Archieffoto L1

Tip wijkspreekuur leidt tot achtervolging drugsrunner
Een bewoner van de Maastrichtse wijk Caberg meldde zich tijdens het spreekuur bij een wijkagent met gedetailleerde informatie over drugs dealen in de wijk. Dit leidde tot een onderzoek met als resultaat de arrestatie van een drugsrunner. Lees hier meer.

Foto: Facebook / Politie Maastricht

Vier agenten in Limburg op non-actief
Politie Limburg heeft vier medewerkers buiten functie gesteld. De aanleiding hiervoor is plichtsverzuim. Lees hier meer.

Twee Limburgsen bij voorlopige volleybalselectie
Volleybalsters Britt Bongaerts uit Roermond en Dagmar Boom uit Leunen staan op de longlist voor de zomertoernooien in 2018. Later wordt bekend wie tot de definitieve selectie behoort die deze zomer onder andere zal deelnemen aan het Olympisch kwalificatietoernooi en de World Cup. Lees hier meer.

Foto: Instagram / Britt Bongaerts

Slapende man op parking langs A2 zorgt voor onrust
Een man die tegen een auto lag te slapen op de parkeerplaats langs de A2 bij Nederweert wekte argwaan bij passanten, die de hulpdiensten inschakelden. Lees hier meer.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen