Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Maastrichtse mazelen komen uit België

Geplaatst opdonderdag 7 maart 2019 - 12:01

* Onderzoek naar Jos Brech 'heel lastig'
* Voetbaltrainer bleek slechte advertentieverkoper
* Logistieke sector wil meer aandacht

Hoogleraar: onderzoek Jos Brech wordt lastig
Het zal heel lastig worden om een goed rapport op te stellen in het Pieter Baan Centrum over verdachte Jos Brech in de zaak Nicky Verstappen. Dat verwacht hoogleraar rechtspsychologie Eric Rassin van de Erasmus-universiteit. Lees hier meer.

Voetbaltrainer was 'geen succes' in Limburg
In zijn tijd als voetballer deed Dick Advocaat (71) onder meer Roda JC en VVV-Venlo aan. Tijdens zijn periode in Kerkrade had de Kleine Generaal een bijbaan als advertentieverkoper, maar daar bleek hij niet bijzonder goed in. Lees hier meer.

Foto: Orange Pictures

Maastrichtse mazelen vinden oorsprong in België
De Maastrichtse student bij wie mazelen is geconstateerd, heeft die ziekte waarschijnlijk opgelopen in België. Dat meldt de GGD Zuid-Limburg. Lees hier meer.

Logistiek Limburg wil meer aandacht
Politieke partijen die meedoen aan de Provinciale Statenverkiezingen hebben te weinig oog voor goederenvervoer over water en spoor. Ook hebben ze nauwelijks aandacht voor de ontwikkeling van bedrijventerreinen, zegt bedrijfsorganisatie European Logistics Center (ELC) Limburg. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV