Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Maastrichtse mazelen komen uit België

Geplaatst opdonderdag 7 maart 2019 - 12:01

* Onderzoek naar Jos Brech 'heel lastig'
* Voetbaltrainer bleek slechte advertentieverkoper
* Logistieke sector wil meer aandacht

Hoogleraar: onderzoek Jos Brech wordt lastig
Het zal heel lastig worden om een goed rapport op te stellen in het Pieter Baan Centrum over verdachte Jos Brech in de zaak Nicky Verstappen. Dat verwacht hoogleraar rechtspsychologie Eric Rassin van de Erasmus-universiteit. Lees hier meer.

Voetbaltrainer was 'geen succes' in Limburg
In zijn tijd als voetballer deed Dick Advocaat (71) onder meer Roda JC en VVV-Venlo aan. Tijdens zijn periode in Kerkrade had de Kleine Generaal een bijbaan als advertentieverkoper, maar daar bleek hij niet bijzonder goed in. Lees hier meer.

Foto: Orange Pictures

Maastrichtse mazelen vinden oorsprong in België
De Maastrichtse student bij wie mazelen is geconstateerd, heeft die ziekte waarschijnlijk opgelopen in België. Dat meldt de GGD Zuid-Limburg. Lees hier meer.

Logistiek Limburg wil meer aandacht
Politieke partijen die meedoen aan de Provinciale Statenverkiezingen hebben te weinig oog voor goederenvervoer over water en spoor. Ook hebben ze nauwelijks aandacht voor de ontwikkeling van bedrijventerreinen, zegt bedrijfsorganisatie European Logistics Center (ELC) Limburg. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen