Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Maastricht steeds meer vakantievliegveld

Geplaatst opdinsdag 9 januari 2018 - 11:55

* Man voor rechter na ontucht met meisjes
* Steekpartij wordt nagespeeld
* Nieuwe zoektocht naar Hugo Charles

Man voor rechter na ontucht met meisjes
Een 68-jarige man uit Leeuwen moet zich dinsdag voor de rechter verantwoorden voor vermeende ontucht. Hij zou zich hebben vergrepen aan enkele minderjarige meisjes. De man zou via een paardenclub in contact zijn gekomen met zijn slachtoffertjes. Hij zou twee meisjes mee hebben genomen in een ritje per koets, om daarna seksuele handelingen met ze te verrichten. Lees hier meer.

Politicus Bosman doet gooi naar zetel
Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen probeert de veelbesproken politicus Cor Bosman een zetel in de Roermondse politiek te veroveren. Hij doet met zijn partij Partij voor Leefbaarheid en Democratie mee. In 2014 stelde Bosman zich ook al verkiesbaar, maar een plek in de politieke arena zat er toen niet in. Lees hier meer.

Nieuwe zoektocht naar Hugo Charles
Met het opnieuw onder de aandacht brengen van de zaak Hugo Charles, wordt gehoopt op de gouden tip. De 47-jarige man uit Echt verdween in 2012 op mysterieuze wijze. Er is een reconstructie gemaakt van zijn verdwijning die moet zorgen voor nieuwe ontwikkelingen. Lees hier meer.

Hugo Charles (rechts) met voormalig minister-president Jan-Peter Balkenende.
Foto: screenshot Gouden Tip

Verrassende aanwinst voor VVV-Venlo
Een nieuwe bekende speler voor VVV-Venlo. Voormalig international Romeo Castelen (34) keert namelijk terug in de Nederlandse eredivisie. De vleugelspeler, die bij Feyenoord furore maakte, heeft bij de Venlose voetbalclub een contract getekend tot het einde van dit seizoen. Lees hier meer.

Foto: ANP

Vakantievliegveld Beek
Het vliegveld in Beek wordt steeds populairder als vakantieluchthaven. Luchtvaartmaatschappij Corendon breidt opnieuw het aantal vakantievluchten vanaf de Limburgse luchthaven uit. Palma de Mallorca wordt een nieuwe bestemming, en je kunt straks elke dag naar Alanya. Lees hier meer.

Foto: Istock

Steekpartij wordt nagespeeld
In mei werd in Bunde een agent neergestoken toen hij een man wilde arresteren. Die laatste staat nu voor de rechter wegens poging tot moord, maar de rechtbank wil wel weten hoe de vork precies in de steel zit. Daarom wordt er donderdag een reconstructie van de steekpartij gehouden. Lees hier meer.

Foto: iStock
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen