Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Limburgse terreurverdachte opnieuw vast

Geplaatst opdinsdag 27 juni 2017 - 11:54

* Leraren leggen werk neer
* Twee gewonden bij botsing in Maastricht
*
Grote hennepkwekerij opgerold

Terreurverdachte opgepakt in moskee Venray
De politie heeft een 18-jarige terreurverdachte uit Wanssum opgepakt toen zij vrijdag een moskee verliet. Zij is eerder aangehouden vanwege een verdenking van terrorisme, maar werd onder voorwaarden vrijgelaten. Doordat zij zich daar niet aan heeft gehouden, zit de vrouw wederom vast. Lees hier meer.

Grote hennepkwekerij met 2000 planten in loods Beek ontdekt
De politie is vanmorgen druk geweest met het ontruimen van een loods aan de Polychemstraat in Beek. Daar zit een hennepkwekerij van 2000 planten. Volgens de gemeente trof de politie een zeer professionele plantage aan en waren er zelfs slaapplaatsen aanwezig. Het pand zit vlak naast winkelcentrum Makado. Lees hier meer.

Track '88

Ruim 5000 Limburgse leerkrachten hebben uur het werk neergelegd
Leerkrachten hebben vanmorgen een hard geluid afgegeven. De leraren in het basisonderwijs hebben een uur lang het werk neergelegd voor een lagere werkdruk en meer salaris. Er deden zeker 5000 leerkrachten in het Limburgse basisonderwijs mee aan de landelijke actie. Lees hier meer.

Twee gewonden en veel schade na aanrijding
Vanmorgen vroeg zijn op het kruispunt van de Discusworp en Terblijterweg in Maastricht twee auto's flink op elkaar gebotst. Twee personen raakten daarbij gewond. Het ongeluk gebeurde rond 07:00, maar eind van de ochtend wordt het verkeer nog steeds omgeleid. Lees hier meer.

Grote zorgen over ‘kindercasino’s’
Het Sittardse bedrijf Alrecrea is bezig aan een opmars. Speelhallen, onder de vlag van Gamestate, schieten als paddenstoelen uit de grond. Leuk voor de liefhebber, maar het CDA en verslavingsdeskundigen maken zich zorgen. Dit omdat er kinderen worden opgeleid tot gokkers. Lees hier meer.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Twaalf basisscholen naar actie in Den Haag
Invallen bij moskee en baby-stichting voor witwasserij
Moskee in Venray mag wel geloofsartikelen verkopen
Limburgse moskeeën staan stil bij aanslagen Brussel
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen