Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Limburgse terreurverdachte opnieuw vast

Geplaatst opdinsdag 27 juni 2017 - 11:54

* Leraren leggen werk neer
* Twee gewonden bij botsing in Maastricht
*
Grote hennepkwekerij opgerold

Terreurverdachte opgepakt in moskee Venray
De politie heeft een 18-jarige terreurverdachte uit Wanssum opgepakt toen zij vrijdag een moskee verliet. Zij is eerder aangehouden vanwege een verdenking van terrorisme, maar werd onder voorwaarden vrijgelaten. Doordat zij zich daar niet aan heeft gehouden, zit de vrouw wederom vast. Lees hier meer.

Grote hennepkwekerij met 2000 planten in loods Beek ontdekt
De politie is vanmorgen druk geweest met het ontruimen van een loods aan de Polychemstraat in Beek. Daar zit een hennepkwekerij van 2000 planten. Volgens de gemeente trof de politie een zeer professionele plantage aan en waren er zelfs slaapplaatsen aanwezig. Het pand zit vlak naast winkelcentrum Makado. Lees hier meer.

Track '88

Ruim 5000 Limburgse leerkrachten hebben uur het werk neergelegd
Leerkrachten hebben vanmorgen een hard geluid afgegeven. De leraren in het basisonderwijs hebben een uur lang het werk neergelegd voor een lagere werkdruk en meer salaris. Er deden zeker 5000 leerkrachten in het Limburgse basisonderwijs mee aan de landelijke actie. Lees hier meer.

Twee gewonden en veel schade na aanrijding
Vanmorgen vroeg zijn op het kruispunt van de Discusworp en Terblijterweg in Maastricht twee auto's flink op elkaar gebotst. Twee personen raakten daarbij gewond. Het ongeluk gebeurde rond 07:00, maar eind van de ochtend wordt het verkeer nog steeds omgeleid. Lees hier meer.

Grote zorgen over ‘kindercasino’s’
Het Sittardse bedrijf Alrecrea is bezig aan een opmars. Speelhallen, onder de vlag van Gamestate, schieten als paddenstoelen uit de grond. Leuk voor de liefhebber, maar het CDA en verslavingsdeskundigen maken zich zorgen. Dit omdat er kinderen worden opgeleid tot gokkers. Lees hier meer.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Twaalf basisscholen naar actie in Den Haag
Invallen bij moskee en baby-stichting voor witwasserij
Grote hennepkwekerij in loods Beek
Directe omgeving hennepkwekerij Beek even zonder stroom
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen