Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Limburgse juf babbelt met koningin Máxima

Geplaatst opvrijdag 10 mei 2019 - 11:50

Concurrentie aast op winkels Intertoys, opnieuw vluchtelingen te voet onderweg op de A2 en A79, man opgepakt bij offline halen grote darkweb drugssite. Dit en meer in onze 1Lunch...

Concurrentie aast op winkels Intertoys
Een run op franchisers. Rivaliserende winkelbedrijven proberen franchisers namelijk weg te lokken bij Intertoys. Zij willen profiteren van de crisis bij de speelgoedketen, aldus Het Financieel Dagblad vrijdag. Lees meer.

Foto: L1

Opnieuw lopen vluchtelingen over A2 en A79
De politie heeft vanmorgen tientallen meldingen gekregen over een groep vluchteling die te voet onderweg waren op de A2 en de A79 in Maastricht. De groep bestond uit ongeveer vijftien personen, waarvan de politie er drie heeft gevonden. Lees hier meer.

Thijs H. niet betrokken bij steekincident Mondriaan
Drievoudig moordverdachte Thijs H. (27) is niet betrokken geweest bij het steekincident in een GGZ-kliniek van Mondriaan in Maastricht woensdagochtend. Dit is uit onderzoek gebleken, zo laat het Openbaar Ministerie (OM) vrijdag weten. Lees hier meer updates over de zaak.

Man opgepakt bij offline halen grote darkweb drugssite
De politie heeft een man uit Hoensbroek gearresteerd bij het oprollen van één van de grootste online verkooppunten van drugs op het darkweb. Bij huiszoekingen zijn goudstaven en stapels geld gevonden. Ook zijn dure auto's en panden in beslag genomen door het Openbaar Ministerie. Lees hier meer.

Foto: Politie

Leraar van het Jaar spart met koningin over onderwijs
Anouk Huijs uit Reuver werd vanwege haar uitroeping tot Leerkracht van het Jaar, uitgenodigd voor de uitblinkerslunch met de koning en koningin. Hier kreeg ze de mogelijkheid om met koningin Máxima te sparren over het onderwijs. Lees hier meer.

Zittend: tweede van links, naast koning Willem-Alexander zit Anouk Huijs uit Reuver.
Foto: RVD
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen