Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Limburgse juf babbelt met koningin Máxima

Geplaatst opvrijdag 10 mei 2019 - 11:50

Concurrentie aast op winkels Intertoys, opnieuw vluchtelingen te voet onderweg op de A2 en A79, man opgepakt bij offline halen grote darkweb drugssite. Dit en meer in onze 1Lunch...

Concurrentie aast op winkels Intertoys
Een run op franchisers. Rivaliserende winkelbedrijven proberen franchisers namelijk weg te lokken bij Intertoys. Zij willen profiteren van de crisis bij de speelgoedketen, aldus Het Financieel Dagblad vrijdag. Lees meer.

Foto: L1

Opnieuw lopen vluchtelingen over A2 en A79
De politie heeft vanmorgen tientallen meldingen gekregen over een groep vluchteling die te voet onderweg waren op de A2 en de A79 in Maastricht. De groep bestond uit ongeveer vijftien personen, waarvan de politie er drie heeft gevonden. Lees hier meer.

Thijs H. niet betrokken bij steekincident Mondriaan
Drievoudig moordverdachte Thijs H. (27) is niet betrokken geweest bij het steekincident in een GGZ-kliniek van Mondriaan in Maastricht woensdagochtend. Dit is uit onderzoek gebleken, zo laat het Openbaar Ministerie (OM) vrijdag weten. Lees hier meer updates over de zaak.

Man opgepakt bij offline halen grote darkweb drugssite
De politie heeft een man uit Hoensbroek gearresteerd bij het oprollen van één van de grootste online verkooppunten van drugs op het darkweb. Bij huiszoekingen zijn goudstaven en stapels geld gevonden. Ook zijn dure auto's en panden in beslag genomen door het Openbaar Ministerie. Lees hier meer.

Foto: Politie

Leraar van het Jaar spart met koningin over onderwijs
Anouk Huijs uit Reuver werd vanwege haar uitroeping tot Leerkracht van het Jaar, uitgenodigd voor de uitblinkerslunch met de koning en koningin. Hier kreeg ze de mogelijkheid om met koningin Máxima te sparren over het onderwijs. Lees hier meer.

Zittend: tweede van links, naast koning Willem-Alexander zit Anouk Huijs uit Reuver.
Foto: RVD
Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen